728x90

Ούτε να συνεδριάσουν δεν μπορούν στο Δήμο Αλμωπίας

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας λόγω μη απαρτίας. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. 

Θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτή την υποβάθμιση του κορυφαίου οργάνου του Δήμου Αλμωπίας και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σίγουρα ο τρόπος διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου δια περιφοράς δεν τιμά την συμπολίτευση, όμως και η αντιπολίτευση θα πρέπει να αναλογιστεί ότι με τη στάση της αυτή τα συμφέροντα του Δήμου που εκπροσωπεί κινδυνεύουν με απεντάξεις έργων, στη μη συμμετοχή σε προγράμματα, στο να χάνονται χρονικές προθεσμίες με ημερομηνίες και -κατά συνέπεια- χρήματα για το δήμο, στο να καθυστερεί η προώθηση και η λύση των προβλημάτων, στο να υποβαθμίζεται εν τέλει ο ρόλος και ο σκοπός του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Ο Πελλαίος"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code