Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κατάληψη τα δύο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και το Γυμνάσιο Καρυώτισσας



Κλειστά παραμένουν σήμερα, δεύτερη ημέρα της σχολικής χρονιάς, τρία σχολεία  στην Π.Ε. Πέλλας, οι μαθητές των οποίων απέχουν των μαθημάτων τους διαμαρτυρόμενοι, μεταξύ άλλων, για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας. 
Και τα τρία σχολεία τελούν υπό κατάληψη.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα 2 ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στα οποία οι μαθητές διαμαρτύρονται για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και το Γυμνάσιο Καρυώτισσας, όπου οι μαθητές ζητούν το άνοιγμα του κυλικείου του σχολείου και την πρόσληψη δεύτερης καθαρίστριας. 

Να σημειωθεί ότι το πρωί ξεκίνησε κινητοποίηση μερίδας μαθητών και στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, στο οποίο επιχειρήθηκε να γίνει κατάληψη. Το σύνθημα που είχε αναρτηθεί σε πανό έξω από το σχολείο, ανέφερε «έξω οι μάσκες από τα σχολεία». Τελικά όμως τα μαθήματα ξεκίνησαν κανονικά καθώς η κατάληψη έληξε εγκαίρως, ύστερα από την συνεννόηση - παρέμβαση και το κόψιμο της αλυσίδας που έκλεινε την κεντρική είσοδο του Γυμνασίου από υπαλλήλους του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση. 

Δείτε το βίντεο από το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μεγάλη ωριμότητα από τους μαθητές των ΕΠΑΛ Γιαννιτσών! Όχι στις μάσκες! Αρκεί να χαθεί το μάθημα!το αν δεν υπαρχουν επαρκείς καθαρίστριες να απολυμαινουν , να καθαρίζουν το σχολείο δεν τους ενδιαφέρει,ούτε το εάν υπάρχουν 25 άτομα σε καθε τμήμα! Απλα πέρασε το σύνθημα των γνωστων ακροδεξιών που τους ξεσήκωναν περυσι κατά των προσφύγων, πέρασε το μηνυμα των ίδιων ακροδεξιών αναλφάβητων- των αντιρρησιών -αρνητών της μάσκας, και της ύπαρξης κορονωιου! Φυσικά και το μορφωτικό επίπεδο των ΕΠΑΛ, παντα έτοιμο για καταλήψη , αρκεί να χάσουν μάθημα! Καί όταν αυτοι οι μαθητές τελειώνοντας το σχολείο βγουν άνεργοι στην κοινωνια, ας τους εξηγήσει κάποιος γιατι οι Γεωργιανοι, οι Αλβανοι΄τότε, σήμερα άλλοι αλλοδαποι τους παίρνουν τις δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατεβαίνουν τα παιδιά από τα Επαλ στον πεζόδρομο με τα πόδια χωρίς μάσκες ο ένας πάνω στον άλλον
    Αρκεί να πάνε για καφέ
    Αλλά ενδιαφέροντα δεν έχουν
    Δεν τους έφτασαν 6 μήνες που καθόντουσαν
    Εδώ τα νηπιαγωγεία έχουν συμβιβαστεί με τις μάσκες κι ολόκληρα γαϊδούρια δεν μπορούν να την φορέσουν λες και είναι μόνο για αυτούς
    Συμμορφωθείτε επιτέλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.