Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτος νομός στατιστικά σε κρούσματα κορωνοϊού η Πέλλα την εβδομάδα που πέρασε!


Ιδιαιτέρως σοβαρή επιδημιολογικά είναι αναμφισβήτητα η κατάσταση στην Π.Ε. Πέλλας, η οποία καταγράφει την αρνητική πρωτιά: Με 139.680 κατοίκους βρίσκεται στατιστικά στην πρώτη θέση στον πίνακα των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της επικράτειας με την μεγαλύτερη επιβάρυνση σε επίπεδο κρουσμάτων κορωνοϊού σε σχέση με τον πληθυσμό της!

Τα κρούσματα της εβδομάδας στο νομό μας, μέχρι χθες Σάββατο 12/9, ήταν 174 και τα περισσότερα, ως γνωστόν, προήλθαν από την μολυσματική εστία της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά. Η Π.Ε. Πέλλας κατατάσσεται στην πρώτη θέση καθώς στο περασμένο 7ήμερο σημειώθηκαν 124,57 κρούσματα ανά 100.00 κατοίκους. Ο νομός μας έχει τριπλάσια κρούσματα από τον δεύτερο Νομό στατιστικά, που είναι η Λέσβος με 58 κρούσματα σε 86.436 κατοίκους.
Στον αντίποδα βρίσκεται η Π.Ε. Γρεβενών, η οποία την εβδομάδα που πέρασε είχε μόλις 5 κρούσματα. 

Τα στατιστικά στοιχεία και οι αριθμοί "μιλούν" από μόνοι τους και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να προκληθεί το μπάχαλο με το (μη) άνοιγμα των σχολείων στην Π.Ε. Πέλλας που κατέδειξε την πλήρη έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ της  κεντρικής διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αποτέλεσμα ο νομός Πέλλας από πολλούς να χαρακτηρίζεται... "Μπανανιστάν"!

Πηγή πίνακα: @nyrros


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Σας φάγαμε λάχανο.... Γατάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αιρετοί νοιάζονται μόνο για εικόνα. Ποιός σκίζεται για τον πολίτη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για κάτι καλό ποτέ θα πάρουμε την πρωτια???????Μήπως π ο τ έ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρωτιά είναι πρωτιά θετική η αρνητική άντε πάμε για άλλες τώρα

      Διαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=Tds6bLRhraM
    "Είμαστε πια πρωταθλητές"...έρχονται άλλες εποχές.....φίμωτρο, λουράκι, μαστίγιο κ.λ.π
    Πού είναι ο αντι της ΠΕ Πέλλας να κάνει δηλώσεις έξω από το σημείο που είναι το επίκεντρο του γεγονότος και να δίνει λύσεις.
    Οι βολευτάδες δεν ήξεραν, δεν έβλεπαν δεν είχαν ακούσει τίποτα.
    Καλά δικαιοσύνη λένε ότι είναι τυφλή και λογικό είναι να περιμένουμε μπας και ακούσει κάτι
    Η αστυνομία αν είναι να πλακώσει στο ξύλο γονείς που διαμαρτύρονται για τις μάσκες στα παιδιά είναι παρούσα και εκτελεί άμεσα τα καθήκοντα της.
    Όλα προφανώς βαίνουν καλώς και η ζωή συνεχίζεται.
    Και επειδή κατά τα άλλα το κράτος λειτουργεί,στο τέλος βλέπω να επιδοτείται η επιχείρηση ως πληγείσα από την πανδημία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτό θα γίνει σίγουρα.Λογικη δεν υπάρχει. Τα πρόστιμα είναι για εμάς όταν δεν φοράμε μάσκα , για τον επιχειρηματία αντί για πρόστιμο για διασπορά του ιού θα δοθεί αποζημίωση....

      Διαγραφή
  5. Σωστά τα στατιστικά στοιχεία και οι αριθμοί μιλάνε απο μόνα τους. Μην ασχοληθείς άλλο με την κεντρική κυβέρνηση και την τοπική εξουσία και ασχολήσου λίγο με τους κατοίκους της περιοχής μας που ελάχιστοι φοράνε μάσκα αν και ειναι υποχρεωτική η χρήση της και κανείς δεν κάνει κανένα έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτιά στην ανεργία, πρωτιά στα συλλαλητήρια, πρωτιά στον εθνικολαικισμό, πρωτιά στις καφετέριες, πρωτιά στην "αραχτή", έ να μην έχουμε πρωτιά και στα κρούσματα? Τόσο απλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτια και στην λαλακια που μας δερνει. Εξυπνοι και ειδικοι γιναμε ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.