Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικοί στον κορωνοϊό έξι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γιαννιτσών


Έξι άτομα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Γιαννιτσών διεγνώσθησαν θετικά στον κορωνοϊό σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 
«Η διασπορά του ιού στις κοινότητες των νομών Πέλλας και Κιλκίς είναι μεγάλη. Γι αυτό εξ άλλου ελήφθησαν και τα έκτακτα μέτρα. Τα νοσοκομεία Γιαννιτσών, Έδεσσας, Κιλκίς και Γουμένισσας δεν διαθέτουν μοριακό αναλυτή. Στέλνουν τα δείγματα στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη ή στον ιδιωτικό τομέα με μεγάλη καθυστέρηση έκδοσης των αποτελεσμάτων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ, τα κρούσματα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών αφορούν σε έναν γιατρό και άλλους πέντε εργαζόμενους. Σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ έχουν ληφθεί δείγματα από μεγάλο αριθμό προσωπικού και πιθανολογείται μεγαλύτερη διασπορά.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Β. Λόγγος
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιαννιτσών, Βαγγέλη Λόγγο, μας τόνισε ότι είναι φυσιολογικό με την διασπορά αυτή που υπάρχει στην κοινότητα να έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού και στο νοσοκομείο μας, προσθέτοντας: "Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα που προβλέπονται, έγινε η απολύμανση των χώρων, έχουν ληφθεί πολλά δείγματα εργαζομένων από συνεργείο του ΕΟΔΥ το οποίο κάλεσα να έρθει στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έχουμε επιδείξει την απαραίτητη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των περιστατικών." 

Συνολικά πάντως, όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος, τις 40 τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί 157 κρούσματα σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που έχουν νοσήσει εκ των οποίων 105 είναι ασυμπτωματικοί.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΣΤΑΜΚΟ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛ,.Ο ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΟΥ! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ COVID 19 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΡΑ, ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πραγματικοί αγωνιστές που κανουν πόλεμο με καρυοφύλλια και ψιχουλα...
    Και υπαρχουν δημοτες που κανουν πορεια για την μασκα.
    Στηριξτε σημερα τους γιατρους και το προσωπικο των νοσοκομειων και μην ξεχασετε τον αγωνα τους αυριο που θα περασει αυτη η δοκιμασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργαζομενη του νοσοκομεiου ελεγε πως ο covid 19 ειναι ψεμα και πως μας κοροιδευουνε.Θα ηθελα να ξερω τι λεει τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψέμα όχι αλλά από 157 οι 105 χωρίς συμπτώματα.Θέλει προσοχή,αποστάσεις,καθαριότητα όπως σε κάθε γρίπη,όχι πανικός και τα μάτια Καίτη αυτιά ανοικτά.Οι καιροί είναι πονηροί.

      Διαγραφή
  4. Στο δημαρχείο έχει κρούσματα γιατί κάτι ακούγεται; και αν ναι ποια μέτρα πήρε ο κος δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αν οι εργαζόμενοι στα Γιαννιτσά , πηγαινοέρχονται σε άλλα μέρη; Πως ελέγχονται; Πως ξέρουμε ότι δεν το κουβαλάνε εκτός πόλης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας ελπίσουμε ότι θα περάσουν όλοι από τεστ οι εργαζόμενοι,αλλά και πέρα απ αυτό πλέον όλοι τους ειναι επικίνδυνοι....Πλέον οι νόμοι ειναι αυστηροί και προφανώς δεν θα διστάσουμε να καταγγείλουμε οι ίδιοι μας οτιδήποτε παράνομο γύρω μας.Είμαστε Υποχρεωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω φιλους αγγλια και δεν ξερουν κανενα που να εχει αρρωστησει, ποσο μαλλον να εχει πεθανει απο κοροιδοιο.Τα ιδια μου λεει και ενας κολητος μου νταλικιερης που παει ιταλια απο το χειμωνα εως τωρα.Και εδω τα προβατα βελαζουν...μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ έχω μια φίλη στην Αγγλία που λέει ότι στην Ελλάδα έχει ψεκασμενους και ότι δεν πιστεύουν τίποτε...αν είναι δυνατόν. Χαιρετίσματα στον νταλικερη πες του ότι ότι κάνει... να το κανει με τρόπο γιατί σε αφήνει παρενέργειες .

      Διαγραφή
    2. εδώ θα είσαι πρωτός εσύ!

      Διαγραφή
    3. πρόσεχε τον νταλικερη με το μαλακό να του λες ...και όχι κάθε μέρα ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.