Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών - Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας: Συνεχίζει τις παραδόσεις αμαξιδίων σε φορείς και πολίτες




Συνεχίζει την πλούσια δράση του ο Σύλλογος Παραπληγικών -Κινητικά Αναπήρων και Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πέλλας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή έκανε και άλλες παραδόσεις αμαξιδίων σε διάφορους φορείς της χώρας μας. 
Συγκεκριμένα εστάλησαν:
1. Ένα αμαξίδιο απλού τύπου στην Ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Ηγουμενίτσα για να δοθεί σε άπρο άτομο που το χρειάζεται. Να σημειωθεί ότι εκεί ο π. Θεόδωρος, εδώ και τόσα χρόνια μαζεύει καπάκια με πολύ κόπο και μεράκι για να στηρίξει οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία και είναι ανασφάλιστα. Ο Σύλλογος Παραπληγικών -Κινητικά Αναπήρων και Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πέλλας τον ευχαριστεί θερμά για το κοινωνικό έργο που επιτελεί στην περιοχή του.
2. Ένα αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου στην Δήμο Σιθωνίας για την ενίσχυση Αγροτικού Ιατρείου σε ορεινό χωριό της Χαλκιδικής. Να σημειωθεί ότι έχουν σταλεί άλλα δύο αμαξίδια για τον ίδιο σκοπό. Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Σιθωνίας που συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα καπακιών και την έστειλε στον Σύλλογο του Ν. Πέλλας.
3. Ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σερρών, οι εθελοντές του οποίου, εδώ και τόσα χρόνια συγκεντρώνουν καπάκια και στη συνέχαια τα στέλνουν στο Σύλλογο Παραπληγικών του νομού μας προκειμένου να ανακουφίσουν άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς στις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά ημέρες που διανύουμε χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και αλληλεγγύη.
4. Ένα παιδικό αμαξίδιο στο 12/θέσιο Ειδικό Δημ. Σχολείο για τις ανάγκες των μικρών μαθητών με πολυαναπηρίες.
5. Ένα αναπηρικό αμαξίδιο και ένα αερόστρωμα στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, καθώς από εκεί έρχονται εθελοντές και προσφέρουν καπάκια στην Πέλλα πολύ συχνά.
6. Δύο αναπηρικά αμαξίδια στα Γιαννιτσά και ένα αερόστρωμα σε συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.