Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναγερμός στη Σκύδρα: Εστία μόλυνσης με 114 κρούσματα σε κονσερβοποιία!



Αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε κονσερβοποιία στο Μαυροβούνι Σκύδρας στην Π.Ε. Πέλλας λόγω επιβεβαίωσης 114 κρουσμάτων κορωνοϊού.
H σχετική ανακοίνωση της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, έχει ως εξής:
«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας Νομού Πέλλας, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, και κάθε είδους χώρων κύριων και βοηθητικών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για 10 ημέρες από σήμερα 2 Οκτωβρίου στις 12.00 έως τις 11 Οκτωβρίου και ώρα 12.00

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, προκειμένου όλοι να τεθούν σε «καραντίνα» και να μην εξαπλωθεί ραγδαία ο ιός στο νομό Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

42 comments:

  1. Το εν λόγο κονσερβοποιίο είναι καζανι που βραζει εδω και ένα μήνα. Τώρα το πήραν χαμπάρι οι αετονύχιδες. Πολλά μπράβο στους λαλίστατους κατα το δοκούν κύριο Αντιπεριφερειάρχη και στην κυρία Δήμαρχο. Και φυσικά στην Ν.Δ που θα το επιβραβεύσει με παχυλή αποζημίωση τώρα που το έκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη δεν το ηξερε κανενας τοσο καιρο;η δημαρχος οι βουλευτες ο αντιπερειφεριαρχης δεν το γνωριζαν;πατε να μας τρελανεται;για 2 επιχειρηματιες χαντακωσατε ολο τον νομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ νωρίς το θυμήθήκατε. Τα μισά απο αυτά τα κρούσματα τα ξέρουμε απο τέλη Αυγούστου, αλλα δε βαριέσαι. Ας κλείσουμε τα μαγαζιά και τα περίπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα κοροϊδία δίχως όρια περίμεναν να τέλειωσει η σεζόν για να κάνουν τεστ και γέμισαν όλα τα χωριά ντροπή τους έτσι προστατεύει το κράτος τους πολίτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως, γι'αυτό εάν ξεφύγει η κατάσταση, προσωπικά επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια.

      Διαγραφή
  5. Πως γίνονται αυτά τα απίθανα και τραγελαφικά? Περιμένουν να τελειώσει η παραγωγή και μετά ως δια μαγείας μας ενημερώνουν για τα ηδη γνωστά (απο τον Ιούλιο) και για τα αυτονόητα.Βρέ μήπως ζήλεψαν τον θείο Π.Π??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοινό μυστικό εδώ και καιρό τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν τα 115 είναι από τα τεστ που έγιναν εχθές και αυτοί κόλλησαν από 2 ο καθένας στην καλύτερη = 230 άτομα, αν αυτοί είχαν καμιά 50 αριά παιδιά στα σχολεία της περιοχής τότε ΜΠΑΜ. Καλά τα καταφέρατε πάλι, ο νόμος λέει 10 χρόνια φυλακή αν κάποιος είναι υπεύθυνος και μαζικές μολύνσης εξ αμελείας ή και ισόβια να προέλθουν θάνατοι για να δούμε πόσο θα εφαρμοσθεί, που και οι πεθαμένοι ήξεραν ότι έχει κορονοιό σε αυτό το εργοστάσιο ακόμα και τέλη Αυγούστου, μάλιστα και σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του εργοστασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος το είχε τύμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!
    Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς το σχόλιο ήθελα να κάνω και εγώ . Δεν μπορεί να το γνώριζαν όλοι εκτός από αυτούς που έχουν θέση ευθύνης.Κάποιοι προστάτευαν συμφέροντα αδιαφορώντας για την υγεία μας.

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε τώρα το κατάλαβες;
      Από το Μάρτη συμβαίνει αυτό.

      Διαγραφή
  9. Έτσι γίνεται για το χρήμα. κανένας δεν νοιάζεται για τον συμπολίτη. Η σεζόν τελείωσε όμως κ θα πάρει κ αποζημίωση από το κράτος. Τα εργοστάσια έκαψαν τον νομό μας αυτήν την φορά κ ταλαιπωρούν όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις κ όλους μας με τα σχολεία. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για όλα αυτά, ένας κακόμοιρος διοικητής του Α.Τ Πόρου έφταιγε μόνο πριν μήνες κ έκτοτε κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παυλίδης φταίει.... και για το Ναγκόρνο - Καραμπάχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν ένα μήνα εμφανίστηκαν κρούσματα και δεν πήρε κανείς μέτρα τώρα που τελείωσε η παραγωγή αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας για την επιδότηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πω, πω, πω τι σχολιαστές είστε εσείς; Όλοι τα ξέρετε όλα. Οι βουλευτές, η δήμαρχος, ο αντιπεριφεριαρχης, η ΝΔ φταίνε για ότι έγινε. Τα άφησαν να διασπειρονται για να μη κλείσει το εργοστάσιο. Τι λέτε μωρέ; Πάτε καλά; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον το δικο σου σταματησε και δεν βλεπεις

      Διαγραφή
    2. Η Μακεδονια είναι ελληνική ! Η Μυκήνες κάηκαν, οι Τούρκοι κάνουν Έρευνες στην Ελληνική ΑΟΖ ! Ο ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΞΥΠΝΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?

      Διαγραφή
    4. Προς 1:37 Οι επικεφαλεις του Νόμου είναι ο αντιπεριφεριαρχης και οι βουλευτές της Ν.Δ, τι δεν καταλαβαίνεις!!! Ντροπή σου να βάζεις το κόμμα σου πάνω από τον κόσμο της Πέλλας!!!

      Διαγραφή
    5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΕΕΕ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ! Η ΠΕΛΛΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΕΕ!

      Διαγραφή
    6. Τα κρούσματα στο εν λόγω εργοστάσιο πηγαίνουν και έρχονται απο τον 15Αυγουστο. Δεξιο τσιράκι

      Διαγραφή
    7. Καιρος ειναι να καταλαβετε ποιους ψηφιζετε εσεις που εχετε μαγαζια που ειστε εργατες και ολα τα αλλα. Αυτο το συστημα γίαυτους δουλευει θα παιρνει απο εσας να δινει σε αυτους. Το παιχνιδι γινεται για να παρουν αποζημιωση αφου τελειωσαν την σεζον τους θα παρουν και τζαμπα χρημα. Δεν γινεται να εισαι εργαζομενος η να εχεις μαγαζι η αγροτης η κτηνοτροφος και να ψηφιζις τετοια κομματα ασχετα απο το ονομα του κομματος και το ποιος ειναι πρεπει να δουμε για ποιο κομματι δουλευουν. Εργαζομενος και ΝΔ δεν παει ρε παιδια η πασοκ η συριζα η οτιδηποτε αλλο αφου βλεπετε σε ολη την ευρωπη ειναι ενα συστημα και οχι κομμα μη σας γελανε συστημα ειναι ευρωπαικο

      Διαγραφή
  13. Να αναζητηθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που το απέκρυψαν.
    Πρόκειται για εγκληματική πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απο 15 αυγουστου εχει κρούσματα περίμεναν να τελειώσουν τα ροδάκινα, όλοι το ξέραν μέχρι και οι πέτρες είναι 100 % ευθύνη του τζαμτζη και της δημαρχου του ΝΤΡΟΠΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι φταίνε... Να παρει θέση και ο Δήμαρχος Αλμωπίας καθώς πολλα από τα κρουσματα είναι από εδώ. Και όλοι εσείς που βγήκατε χθες θετικοί... Ξέρετε ποιοι, αναρωτιέμαι γιατί εχθές περιπλανιοσασταν αμέριμνοι χωρίς μάσκα και προφυλαξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ 2:29 να μην μιλάς για όλους που βγήκαν θετικοί, εγώ και πάντα φορούσα μάσκα έξω και πάντα πρόσεχα και στην δουλειά μου και παντού... και εσύ που μας κατακρινεις πρόσεχε γιατί αύριο μπορεί να είσαι στην θέση μας... Και δεν κολλήσαμε τον ιό σε κάνα ταξίδι στο εξωτερικό για διακοπές, κόλλησαμε πηγαίνοντας για μεροκάματο για να ζήσουμε της οικογένειες μας όπως πας και εσύ κάθε μέρα στην δουλεια σου... Αλλά έξω απ τον χορό είσαι, αν μπεις κι εσύ τότε θα καταλαβεις

      Διαγραφή
  16. δημάρχου του . μόνο δημαρχος του δεν είναι ,το ακριβώς αντίθετο για αυτό δεν μπορούν να συννενοηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΘΎΝΗ ΜΕΓΆΛΗ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΈΛΛΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα επρεπε ηδη οι δημαρχοι να ειχαν καταθεσει μηνυση κατα παντός υπευθυνου. Οι υπολοιποι υποψηφιοι δημαρχοι, συλλογοι οπως ο δικηγορικος γιατι δεν επεμβαινουν. Φοβουνται???
    Ας αποφασισουμε τι θελουμε, τι παραδειγμα δίνουμε ολοι στην νεολαια και στα παιδιά μας. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι περιμένατε, οι οι συγκεκριμένοι άρχοντες να συγκρουστούν με τους ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΕΣ;;;; Αυτοί μόνο για φωτογραφίες είναι!!! Μπράβο καε σε εσάς που τους εκλέξατε, αυτοί σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανείς σας δεν κατανομάζει το εργοστάσιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω την άποψη ότι εδώ συντελέστηκαν αξιόποινες πράξεις. Ελπίζω να επέμβει η/ο αρμόδια/-ιος εισαγγελέας. Στα χωριά ζούνε ηλικιωμένοι άνθρωποι. Με ποιο δικαίωμα κάποιοι τους εκθέτουν σε κίνδυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφήστε τους πολιτικάντηδες βο βουλευταδες δημάρχους κ.λ.π. Στα δύσκολα φαίνονται οι ηγέτες. Εδώ εξαφανισμένοι. Λοιπόν όλοι μαζί ας εφαρμόσουμε το ο σώζων εαυτόν σωθητω.Μην περιμένετε τίποτα από τους παραπάνω...να προστατεύσουμε τον εαυτόν μας και την οικογένειά μας. Κρίμα στην Πέλλα. Ο πιο μολυσμένος νομός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό θα ήταν να κατονομαστεί το εργοστάσιο, πείτε και σε μας σε ποιο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γαλαξίας μας έχει πολλούς πλανήτες,τον Αρη,τον Δια,τον Πλούτωνα,τον Κρόνο,την Αφροδίτη και άλλους............λέω εγώ τώρα.

      Διαγραφή
  24. Ειναι τραγικα γελοιο το θεμα!Ξεραμε απο τον Αύγουστο οτι υπηρχαν κρούσματα στο εργοστάσιο και ξεραμε επισης πότε θα σκασει η βομβα.Οταν τελειωσει τα αχλαδια !Ντροπη σε ολους που κυβερνούν και στους τοπικούς άρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.