Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Προμήθεια εξοπλισμού ανθεκτικού χειριστηρίου πεδίου Android S50 με σκοπό την μέτρηση υδρομέτρων



Η υπηρεσία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την απόκτηση εξειδικευμένου εξοπλισμού με σκοπό την μέτρηση των υδρομέτρων. Συγκεκριμένα, προμηθευτήκαμε ανθεκτικό χειριστήριο πεδίου Android S50.

Η προμήθεια της συγκεκριμένης συσκευής πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την εξέλιξη λειτουργίας της υπηρεσίας και τον εκσυγχρονισμό αυτής.

Εκτενέστερα, οι υδρομετρητές θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του καταναλωτή, ώστε να αποσπούν όποια πληροφορία τους είναι απαραίτητη την δεδομένη στιγμή της μέτρησης των κυβικών (π.χ. προηγούμενη ένδειξη).

Επίσης, η χρήση αυτής της συσκευής διαθέτει την λειτουργία GPS, γεγονός που βοήθα στο άμεσο εντοπισμό των υδρομέτρων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφίας του υδρομέτρου, όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Σκοπός μας είναι να πραγματοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ενέργειες, οι οποίες συνδράμουν στην διατήρηση αξιοπιστίας της υπηρεσίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δηλαδή πήρατε αυτή την καταπληκτική συσκευή η οποία διαθέτει τη "λειτουργία GPS" καθώς και λήψη φωτογραφίας;;;;; Είστε πολύ μπροστά εκεί στην Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πάρετε και εκτυπωτή να μας το γράψετε!!!! Ρε ένα κινητό απο το ιντερνετ είναι αλλά δεν πιστεύω σε εσάς να το χρέωσαν αυτοκίνητο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παίρνει και τηλέφωνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθώς άλλαξε πρόεδρο η ΔΕΥΑ πάει προς το καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.