Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο (πρώην) στρατόπεδο "Καψάλη", στα Γιαννιτσά η συνέλευση της "Αριστερής Κίνησης Πολιτών"



Στο εγκαταλελειμμένο και ερημικό (πρώην) στρατόπεδο "Καψάλη", στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιήσει την συνέλευση πολιτών την ημέρα της εθνικής επετείου (Τετάρτη 28 Οκτωβρίου), η νεοσύστατη "Αριστερή Κίνηση Πολιτών", η οποία φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Πέλλας.

Το σχετικό κάλεσμα- ανακοίνωση της Κίνησης αναφέρει τα εξής:
"Το στρατόπεδο "Καψάλη" να γίνει το κέντρο αγώνα της περιοχής μας!!!
Εδώ και λίγες μέρες το στρατόπεδο Καψάλη βγαίνει από τον λήθαργο--
Έχουμε σκοπό να ζωντανέψει με δράσεις πολιτισμού κι όχι μόνο-- Αλλά πάνω απ΄ όλα να γίνει το κέντρο αποφάσεων για τον λαό μας που θέλει να ζήσει όπως του αξίζει -Χωρίς φτώχεια, ανεργία, πολέμους, ρατσισμό-- Στον κόσμο που δεν θα περιμένει από κανέναν τοπικό παραγοντίσκο να του λύσει τα προβλήματα (εργατικό κέντρο-επιμελητήρια κλπ). 
Σας καλούμε λοιπόν όλες και όλους στη πρώτη συνέλευση την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ., στο Καψάλη 
!!ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μια χαρά είναι τα πεπραγμένα στο Δήμο Πέλλας. Πότε ανακαλύψατε την εγκατάλειψη και την οπισθοδρομηση αριστερουληδες της πλάκας; Όταν ψηφίζατε Στάμκο και βάζατε πλάτη να χάσει ο Παπανικολάου δεν το σκεφτόσασταν; Φάτε τον τώρα στην μάπα και μουγγα. Μετά από 10 χρόνια εξαιτίας σας ο Δήμος μας δεν έμεινε απλά στάσιμος. Έμεινε ουραγός στα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν θέλετε πάτε και στο 501 δεν θα βγείτε πότε.Και σας το λέει ένας πρώην αριστερός, γιατί μπορεί να είστε ότι θέλετε αλλά αριστεροί δεν είστε και ούτε πρόκειται να γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεωνιδας Αρχηγός και με μάσκα...26 Οκτωβρίου 2020 στις 7:55 π.μ.

    Ξανά τα ίδια σαμαρακια του Στάμκου έχετε καταντήσει οι δήθεν αριστεροί. Δεν τον βαρεθηκατε τρεις τετραετίες? Άντε σπίτι σας ρε γιατί θα μας τον φορτώσετε και Τετάρτη. Νισαφι πια γιατί είστε'η εμμονικοι'η στημένοι. Ο λύκος στην αναμπαμπουλα χαίρεται!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα, γελάνε και τα πλακάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.