Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Αριδαίας από την συμπεριφορά νεαρών σε κεντρικό πάρκο της πόλης


Το πανέμορφο παρκάκι της Αριδαίας, ανάμεσα στις οδούς Διοικητηρίου και Πολυτεχνείου απασχόλησε κατά καιρούς την επικαιρότητα με θετικά και αρνητικά σχόλια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα με την φροντίδα υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας παρουσιάζει ένα πολύ όμορφο θέαμα, βοηθώντας στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, όπως αναφέρουν περίοικοι του πάρκου, τις βραδινές ώρες μαζεύονται νεαροί, βωμολοχούν, δημιουργούν ηχορύπανση, ανάβουν φωτιές και γενικά βανδαλίζουν τους χώρους του πάρκου. Συγκεκριμένα ένας περίοικος μέσω της προσωπικής του σελίδας εκφράζει την αγανάκτησή του και τη λύπη του για την συμπεριφορά των νεαρών και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δυστυχώς στην πόλη μας δε μας αξίζει τίποτα, ότι καλό και αν γίνει είναι η παιδεία μας τέτοια που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα όρθιο. Ειδικά στα όμορφα σημεία της πόλης μας που είναι για τα παιδιά και καθημερινά βανδαλίζονται και όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια. 
Οι αιτίες ποικίλλουν. Μερικοί γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους με ανεκτικότητα να κάνουν ότι θέλουν, πιστεύοντας πως τα παιδιά πρέπει να ανατρέφονται με πνεύμα ελευθερίας. Ή, λόγω του ότι η ζωή τους είναι εξαιρετικά πολυάσχολη, οι γονείς ίσως δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσουν στα παιδιά τους ιδιαίτερη προσοχή και αναγκαία εκπαίδευση.
Δυστυχώς πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προστατέψουμε ότι μπορούμε όλοι όσοι σέβονται τις προσπάθειες των υπευθύνων σε αυτή την πόλη και των πρώην και των νυν και οποιουδήποτε έρθει στο μέλλον για να μην παρεξηγηθώ. Λυπάμαι πραγματικά...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Αυτό που συμβαίνει το βράδυ σε αυτό το πάρκο και σε πολύ κοντινή απόσταση από την αστυνομία δεν έχει προηγούμενο. Όλοι φοβούνται να μιλήσουν γιατί αυτά τα καλοπαιδα δεν έχουν σεβασμό σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν έχουμε αστυνομία στην Αριδαία, πόσες φορές θα το πούμε αυτό.
      Έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί κάθε μέρα στην Αριδαία.
      Στα συχνα ατυχήματα με μηχανάκια.
      Στην γενική ανομία

      Διαγραφή
    2. Η αστυνομία ήρθε τις προάλλες τους είπε παιδια φρονιμα, χωρίς καν να κατέβουν από το αυτοκίνητο. Έφυγε και αυτά συνέχισαν. Κατέβα και κάνε σωστά τη δουλειά σου και ζητά στοιχεία.

      Διαγραφή
  2. Αγανάκτηση δημιουργήθηκε σε όλους φέτος, γιατί συμβαίνουν αυτά μπορεί να μας πει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δικά σας παιδιά είναι, δεν είναι ξένα ότι παιδία τους δώσατε αυτήν βγάζουν προς τα έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πειράζει μπορεί να γίνουν πρωθυπουργοί μια μέρα ποτέ δεν ξέρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι παιδιά της Αριδαίας δεν είναι ξένα!Απαίτηστε από το δήμαρχο και την Αστυνομία να επέμβουν.Εμεις οι από έξω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Περιφρουρηστε το πάρκο και απευθυνθείτε στους γονείς των παιδιών αυτών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αστυνομία κάνει μια σύσταση και φεύγει. Δεν πρέπει να κατέβει από το αμάξι και να ζητήσει στοιχεία;

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται ούτε αστυνομία ούτε τίποτα.... απλά κατεβείτε να διασκεδάσετε μαζί τους... Και όλα θα είναι ποιο Καλά.... !!!! Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι δικά μας......

      Διαγραφή
  6. Υπομονή
    Μαζί με το φυσικό αέριο θα μας φέρουν και αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα ίδια γίνονται και στο Πάρκο Δασάκι, τα περιπολικά δεν πρέπει να ελένξουν λίγο πιο δυναμικά?
    Ο Δήμος δεν πρέπει να προστατεύει την περιουσία του?
    ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕς άτομα προσέλαβε ο Δήμος...κάποιοι απ αυτους δεν μπορουν να είναι απογευματινοί φύλακες? Τόσο δύσκολο ειναι? 2-3 φύλακες -κηπουροί εναλλαξ....απλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι λέτε ρε έξυπνοι , ο ένας η αστυνομία , ο άλλος ο Δήμος ναι για να έχετε να λέτε μετά ότι είναι βάρβαροι ,φασίστες κλπ δημοκρατικές χαζομάρες .αυτά θέλουμε ,αυτά παθαίνουμε .ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τα λέει αυτά??
      Σε άλλο μπλογκ διάβασα για παρόμοια φαινόμενα στην πόλη της Έδεσσας.
      Εκεί όμως τους Πιάσανε φώναξαν τους γονεις τους ,πλήρωσαν τις ζημιές και δεν ξέρω τι άλλο τους έκαναν.
      Δηλαδή εκεί είναι φασίστες και εδώ είμαστε δημοκράτες??
      Ή εκεί είναι αλλη αστυνομία απ οτι εδώ??

      Διαγραφή
  9. Mα αν τα κλείσουν μέσα τα συλλάβουν δηλαδή, θα επέμβουν οι γονείς... ο θεός να τους κάνει γονείς και θα βρίζουν θεούς και δαίμονες γιατί η αστυνομία έκανε την δουλεία της.
    Σε τέτοια χώρα ζούμε.
    περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας τα λες καλά. Αν είναι ανήλικα, η μήνυση πάει στους γονεις για παραμέληση ανηλίκου. Ποιος αστυνομικός θα εκτελέσει τα καθήκοντά του είναι το ερώτημα και ποια δημοτική αρχή θα υπερασπιστεί και θα διαφυλάξει την περιουσία των δημοτών ως οφείλει;
      Μήπως κανείς τους;
      Για αυτό είμαστε σε αυτό το χάλι

      Διαγραφή
    2. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βρίζει θεούς και δαίμονες. Υπάρχουν νόμοι και επιτέλους σε αυτό το κράτος πρέπει να μάθουμε να τους σεβόμαστε είτε με το ζόρι είτε όχι

      Διαγραφή
  10. Έχουν να περιφρουρούν τους λαθρες με μας θα ασχοληθούν; Το Έλληνα ας γελασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και 12.01 έξω από τα μαγαζιά η αστείαμια με πολύ υδονη και κρυφή χαρά....να επιβάλουν την τάξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα μπορούν να πάρουν το σωστό δρόμο μόλις κάποιοι που πληρώνονται από το δημόσιο κάνουν το καθήκον και δικαιολογήσουν τα χρήματα που παίρνουν. Κάθε αρχή έχει απλό προσωπικό και προϊσταμένους. Αλήθεια τι κάνουν οι εντεταλμένοι για την εφαρμογή των νόμων προϊστάμενοι των αρμόδιων υπηρεσιών? Γιατί μένουν άπραγοι? Γιατί περνούν αδιάφορα τη στιγμή της καταστροφής δημόσιας περιουσίας? Αλήθεια τα μεγάλα τους αφεντικά που βρίσκονται εκτός Αλμωπίας γνωρίζουν τι συμβαίνει στην περιοχή μας? Αν ναι, τι λένε? Στην Αλμωπια δεν έπρεπε να καταργησουν τη δημοτική αστυνομία. Μλεινοντας θα πω πως μια μικρή μειονότητα νεων, αυτυαποκλεισμενη από το κοινωνικό σύνολο λειτουργεί χωρίς μέτρο, με πολύ μεγάλη καταστροφική μανία, σπανωντας ότι βρει, φωτιστικα μαζί πολλές φορές και τις μεταλλικές κολώνες, παγκακια,
    κρασπεδα, καταστρέφουν στο ανοικτό θεατρο το φωτισμό, τις κερκίδες και... και.. ατελειωτη η λιστα και κάποιοι αρμόδιοι υπηρεσιακοί και κάποιοι ανεύθυνοι γονείς σφυρίζουν αδιάφορα.... Και πολλές φορές καμαρώνουν για τα επιτεύγματα τους. Εισαγγελέα υπάρχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ? ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ? Πότε η κοινωνία θα ξυπνήσει και θα υπερασπιστεί την κανονικότητα της? Πότε επιτέλους θα αντιδράσει στη φασιστική νοοτροπία της καταστροφής από μέρος μιας πολύ μικρής κακομαθιμενης μειοψηφίας? Πότε θα πιέσει τους αρμόδιους να ζητήσουν από τους γονείς των παιδιών αυτών, που εύκολα βρίσκει ποιοι είναι, να πληρώσουν την κάθε ζημια που κάνουν τα παιδιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τελικά όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να αυξηθεί η αστυνόμευση και να εντοπιστούν οι επιπόλαιοι νεαροί.
    Υγ. τα παράνομα μηχανάκια που ξεκινάνε από συγκεκριμένο μαγαζί που πειράζουν εξατμίσεις ως πότε θα τα ανεχόμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά τους τραμπουκισμους στο οικονομικό Πανεπιστήμιο και της φασιστικής δράσης κάποιων νέων της θλίψης και της καταστροφής που προκαλούν καθημερινά τις αντοχές της κοινωνίας, η αστνομια πρέπει να κάνει επιτέλους το καθήκον της παντού και προς κάθε ενσυνηδειτα και προκλητικά παροομουντα. Τους άλλους ούτως η άλλως τους έχει διαρκώς στο τσεπακι της. Τους τραμπούκους παιδιά, τους μπαχαλακηδες λεβέντες μου. Εκεί στρεψτε το βλέμμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σε μια εποχή που η νεολαία πάει μπροστά...τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ύποπτα πράγματα....τέτοιες ανοησίες έκαναν οι κάγκουρες πριν 50 χρόνια..σήμερα δεν έχει τέτοια φρούτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παίρνεις τα παιδιά στο τμήμα, μαθαίνεις τα στοιχεία τους, καλείς τους γονείς να τα παραλάβουν. πληρώνουν οι γονείς στον δήμο τις ζημιές που γίνονται. Και κάθε φορά που θα μαζεύονται πάλι, κάνει μήνυση ο αστυνομικός στους γονείς για παραμεληση ανηλίκου, συλλαμβάνεις τους γονείς και δικαστήριο. Μια, δυο, ας πάνε όσες φορές θέλουν. Κανένα πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαλαρα η ζωη ειναι ωραια ολοι οσοι μιλατε εδω περα μην ξεχνατε οτι και εσεις εισασταν καποτε παιδια και εσεις περασατε απο την εφηβεια και εσεις κανατε ζαβολιες.Εκτος αν ξαφνικα ολα αυτα τα εχετε ξεχασει πιστεψτε με τα παιδια ακομα και με μια συσταση που λετε της αστυνομιας τρεμουν και φοβουνται δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω σε τετοιες καταστασεις.Οσο για την φωτια ας μην γελιομαστε καμοια σακουλα θα εβαλαν φωτια η κανενα σκουπιδι δεν ειναι και τελειως χαζα τα παιδια ενα νερακι μετα θα ειχαν το μυαλο να το ριξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.