Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πράσινο φως για 1600 προσλήψεις ΕΠΟΠ στις ένοπλες δυνάμεις



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο για σταδιακή ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με επαγγελματίες μέσα στην ερχόμενη πενταετία με αφετηρία το 2021, καθώς αναρτήθηκε και επίσημα ολόκληρη η απόφαση για 1.600 θέσεις για επαγγελματίες οπλίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις.
 

Η κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο» φως για 1600 προσλήψεις ΕΠΟΠ, ενώ ο αριθμός των ανακατατασσομένων οπλιτών και των επανακατατασσομένων εφέδρων στις Ένοπλες Δυνάμεις (ΟΒΑ), ανέρχεται στις 1.000.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, θα προσληφθούν 1000 επαγγελματίες οπλίτες στον Στρατό Ξηράς, 300 στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 στην Πολεμική Αεροπορία και 20 στο Κοινό Νομικό Σώμα.

Ο αριθμός των ανακατατασσομένων οπλιτών και των επανακατατασσομένων εφέδρων στις Ένοπλες Δυνάμεις για το έτος 2021, ορίζεται ως εξής: 600 για τον Στρατό Ξηράς, 200 για το Πολεμικό Ναυτικό, 200 για την Πολεμική Αεροπορία.

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Γιατρούς και νοσηλευτές χρειαζόμαστε για τα Νοσοκομεία! Δωρεαν τεστ στους πολίτες! Εκπαιδευτικούς στα σχολεία ! Υπολογιστες, εξοπλισμό ! αυτός είναι ο πραγματικός πόλεμος, δεν χρειαζόμαστε ούτε μπατσους, ούτε συνοριοφύλακες ,ούτε ΕΠΟΠ! την άμυνα και την διπλωματία διευθετήσετε την με την ικανότητας σας! Για αυτό σας πληρ'ωνουμε! Ανίκανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το είπε ένας μεγάλος ( ψεύτης)το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του χαχαχα δες τους αρμενους

      Διαγραφή
  2. μεχρι τ ηλικια περνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για εσένα θα γίνει εξαίρεση! αρκεί να ψηφίζεις Κούλη!

      Διαγραφή
    2. Ρουσφετια γιατί χανόμαστε.
      Δώσε κουλη γαμηστην την χώρα ισοπέδωσετην μπορείς το απέδειξες.

      Διαγραφή
  3. Στρατιωτικούς και παπάδες χρειαζόμαστε στον πόλεμο του κορωνοιού και όχι γιατρούς και νοσηλευτές? Πόσο γραφικοί είστε αλλά και πόσο γραφικοί είσασταν όλοι εσείς που τους ψηφίσατε? Πεθαίνει ένας στρατιωτικός και ξαφνικά γίνεται ήρωας, ένας παπάς και....εκοιμήθη!!! ένας γιατρός ή νοσηλευτής από κορωνοιό σε ώρα καθήκοντος και .....τρία πουλάκια κάθονταν. Τόσο γραφικοί και ηλίθιοι είμαστε και κοκορευόμαστε που είμαστε Έλληνες και μάλιστα Ευρωπαίοι. Ξυπνάτε φτάνει κοιμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.