Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημόσιο «ευχαριστώ» στον διοικητή και το προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς για την λειτουργία της μονάδας covid-19



Στην δύσκολη αυτή συγκυρία που οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας δίνουν καθημερινά σκληρή "μάχη" για να περιθάλψουν, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους ασθενείς ώστε να βγουν νικητές από την επώδυνη δοκιμασία του κορωνοϊού, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους.
Για αυτό το λόγο έχει την δική της ιδιαίτερη αξία η δημόσια θετική έκφραση και το δημόσιο "ευχαριστώ" του Νίκου Αβραμίδη που είναι Αντιπρόεδρος Β' του Κέντρου Kοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κιλκίς.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αβραμίδης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται δημόσια στο ηρωικό έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στην άψογη λειτουργία του νέου τμήματος covid-19 και στον -συντοπίτη μας- διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσο, για την περίθαλψη που του παρέχουν τις ημέρες της νοσηλείας του:

Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Νέο Τμήμα Covid-19. 
Πλήρης λειτουργία σε σύντομο χρόνο με επιστημονικό προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό. ΗΡΩΕΣ- ΗΡΩΙΔΕΣ. Εργαζόμενοι 24ωρο χωρίς σταματημό. Όποιος το ζει τους νιώθει. Τα λόγια περιττεύουν. Η διοίκηση του Γιάννη Ανδρίτσου δείχνει ένα μεγάλο έργο. Για το έργο αυτό που απάλλαξε το λαό του Κιλκίς να νοσηλεύεται σε όμορους νομούς. Πάνω από 50 κρεβάτια. Φτάνει η σιωπή. Το καλό να προβάλλεται και να κοινοποιείται παντού. Δεν έχουμε περιθώρια για διαμάχες".

Στο εν λόγω νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κ. Αβραμίδη υπάρχει επιχειρησιακό πλάνο, σχέδιο, υπάρχουν κλίνες covid-19, πρωτόκολλα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι με πρωτοβουλία του κ. Ανδρίτσου, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γιατροί από τη Γουμένισσα και από το Πολύκαστρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται -κατά το μέγιστο δυνατό- επαρκώς τα περιστατικά και να μην χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό η διακομιδή ασθενών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θέλετε και συγχαρητήρια ρε αποτυχημένοι πολιτευτές όταν το ένα ρεκόρ θανάτων σπάει το άλλο λόγω απραξίας? Ντροπή και μόνο ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.