Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 18 περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο μεταξύ των οποίων και η Πέλλα



Δεκαοχτώ είναι οι περιοχές της χώρας όπου το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού παραμένει ιδιαίτερα υψηλό, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανέφερε στην τακτική ενημέρωση πριν από λίγο ότι η επέκταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου κρίθηκε απαραίτητη λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου.
Όπως είπε στις παρακάτω περιοχές το φορτίο του ιού παραμένει στα ύψη:
Πέλλα
Δράμα
Θεσσαλονίκη
Γρεβενά
Φλώρινα
Πιερία
Ημαθία
Σέρρες
Λάρισα
Κιλκίς
Χαλκιδική
Μαγνησία
Ξάνθη
Καρδίτσα
Έβρος
Καβάλα
Ροδόπη
Τρίκαλα

«Καμπανάκι» για τρεις περιοχές
Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς επέστησε την προσοχή στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.
Σε αυτές τις τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων. Μάλιστα, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον δήμαρχο Πάτρας με αφορμή το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στην Αχαΐα και την επερχόμενη γιορτή του Αγίου Ανδρέας.
Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωση ακόμη ότι τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πάνω από 1.441.000 έλεγχοι για τα μέτρα για τον κοροναϊό.

Πρόωρη η συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι στις γιορτές
Όσον αφορά στη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και για μια πιθανή άρση του lockdown, o υφυπουργός τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμη για τις όποιες αποφάσεις.
Προειδοποίησε πάντως ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, όπως σε όλον τον κόσμο.
Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα – τα οποία «θα ισχύουν στο ακέραιο» – για τις επόμενες δέκα μέρες. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. And the winner is..... Pella! Ούφ, και για μια στιγμή νόμισα ότι θα μας περνούσαν κάτι γατάκια σαν την Δράμα και τις Σέρρες. Γερά αδέρφια! Μη φοράτε μάσκες στις εκκλησιές, μην κλείνεστε σπίτια με το παραμικρό 37.5 που θα ανεβάσετε, μην χαλάσετε το τσίπουρο με τους φίλους που κανονίσατε το ΣΚ για έναν ανύπαρκτο ιό του Bill Gates, συνεχίστε να πιστεύετε τις .. γνωστές ιστοσελίδες του Facebook που ... ξεσκέπασαν την παγκόσμια συνωμοσία. (Εξάλλου αυτά δεν σας έλεγε πριν λίγους μήνες ο Γέροντας σας ή ο Αντιδήμαρχος της καρδιάς σας πριν λίγο καιρό...) H τελική νίκη θα είναι είναι δική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o TZAMTZΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ COVID ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ! ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε να δούμε τι θα γράψει τώρα στον προσωπικό του λογαριασμό (fb) ο Δήμαρχος Πέλλας. Μήπως θα εγκαλεσει τον Χαρδαλιά για κίνδυνολογια και διασπορά fake news; Αφού ρε Δήμαρχε τα έκανες όλα στην εντέλεια και σε κατηγορούν οι αντίπαλοι σου άδικα γιατί είμαστε η πιο μολυσματικη περιοχή της χώρας; Δεν πειράζει που δεν έχεις εικόνα για την σκληρή πραγματικότητα. Πειράζει όμως που κάνεις ανούσιες και πολιτικάντικες δηλώσεις τύπου Μαυρογιαλουρου. Καλό ύπνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι.Ε. Έμαθες οτι πέθανε ο Μαραντονα;
      Έμαθες για το ριφιφί στην Κηφισια;
      Για το θάνατο του Βασίλη Παικου;
      Για τον απανθρακωμένο ξενοδόχο στη Σαντορίνη;
      Ε,ο Σταμκος φταίει και για αυτούς!
      Αντε αγόρι μου να κολλήσεις κανενα ένσημο που εχει γινει ο πισιν%%% σου 3 στρέμματα απο το καθισιό!
      Δεν θα χώρας και στο καινούργιο αυτοκινητο που πήρες με τα λεφτά της γυναίκας σου και της μαμακας σου!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Ι.Ε. ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΣΥ ΜΟΝΞ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    3. Εγω δει και εχω δει.....τρόμπες..... αλλα σαν εσενα....κανεναν

      Διαγραφή
    4. Προφανώς ανά λεπτό (10:11-10:12-10:13) τρεις "τυχαίοι" υπερασπιστές του Στάμκου απαντούν στο σχόλιο μου. Και τι γράφουν; Πόσα ένσημα έχω, πόσα στρέμματα είναι ο πισιν%%%, ένα καινούργιο αυτοκίνητο που μου αγόρασε η μαμά κ η γυναίκα μου, ότι κοιμάμαι 50 χρόνια και τέλος είμαι τρομπας. Τώρα πώς μπορώ εγώ να απαντήσω σε αυτους που με διέλυσαν με τα επιχειρήματα τους κάνοντας υψηλού επιπεδου πολιτική; Δυστυχώς είμαι ανήμπορος να αναμετρηθω μαζί τους γιατί θα με μαλώσει η σύζυγος μου που μου έκανε δώρο το αυτοκινητο (δυστυχώς η μητέρα μου δεν ζει). Κακομοίρηδες και πεινασμένοι είστε ρε όλα τα παπαγαλάκια του άθλιου Αυτοκρατορα. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεστε σχολιάζοντας με αυτόν τον τροπο αλλά η "αγάπη" σας στο πρόσωπο του είναι έκδηλη. Μάλλον έχει διακορευσει και άλλος πλην εμού τον κ. Δήμαρχο της Πελλας και απο το ύφος σας πρέπει να σας πλήγωσε πολύ. Μετά την καραντίνα δεν θα ξεχάσω να σας πάω βόλτα με το νέο μου αυτοκίνητο αρουραίοι. Τώρα θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω την δουλειά μου γιατί θα χάσω το ένσημο και τα ξαναλέμε το βράδυ...

      Διαγραφή
  4. Τώρα αποφάσισαν να βάλουν πλαφόν στην τιμή των τεστ covid που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο κόσμος πλήρωσε τα τεστ μέχρι και 200 ευρώ ίσως και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Tds6bLRhraM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πιο ψυχρές περιοχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.