Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Η Πέλλα είναι στην καρδιά της πανδημίας αλλά όχι στο επίκεντρο της κυβερνητικής προσοχής



Παρέμβαση της βουλευτή στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

Παρέμβαση εστιασμένη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πέλλα από την πανδημία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 27/11 η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Η βουλευτής, αρχικά, περιέγραψε την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νομός: «Ο αριθμός των μολύνσεων είναι τριψήφιος σε ένα νομό με μόλις 140.000 κατοίκους. Όταν η Πέλλα έχει κάθε μέρα 110-120 κρούσματα και η Αττική 500, το ιικό φορτίο στην Πέλλα είναι εκατονταπλάσιο από αυτό της Αττικής και την καθιστά πρώτη σε ποσοστό επί του πληθυσμού σε μολύνσεις σε όλη την Ελλάδα. Παρόλα αυτά ο κύριος Πέτσας δεν μας εντάσσει καν στην λίστα με τους βαρύτερα πληττόμενους νομούς της χώρας. Η Κεντρική Μακεδονία και η Πέλλα πλήρωσαν και θα πληρώσουν πολύ βαρύ φόρο αίματος. Αν έχουμε 2000 θανάτους σε ολόκληρη την χώρα, οι περισσότεροι από τους μισούς είναι στην Βόρεια Ελλάδα. Προχθές από τους 87 θανάτους, στην Βόρεια Ελλάδα ήταν οι 64. Στα Γιαννιτσά μόνο χθες είχαμε 6 θανάτους σε δύο βάρδιες. Στην Έδεσσα πέθαναν 10 σε μία μέρα μόνο 19 Νοεμβρίου και κάθε μέρα χάνονται 2. Είναι γνωστοί μας, φίλοι μας, γείτονες μας, συγγενείς μας. Εκτός από τα περιστατικά που είναι πολύ βαριά και υφίστανται μεγάλη βλάβη από τον ιό, αυτό γίνεται επειδή οι ασθενείς είτε καθυστερούν να μπουν σε ΜΕΘ, είτε επειδή μένουν εκτός ΜΕΘ και πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ. Ή μήπως δεν ξέρετε ότι γίνεται διαλογή περιστατικών;

Να σας πω ότι 105 άνθρωποι με covid νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και άλλοι 15 διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ. Στην Έδεσσα νοσηλεύονται άλλοι 90. 5 άνθρωποι περιμένουν να διασωληνωθούν και δεν βρίσκουν ΜΕΘ και κινδυνεύουν να πεθάνουν περιμένοντας. Οι γιατροί καλούνται να επιλέξουν ποιον θα διασωληνώσουν και ποιον όχι και για αυτό φταίει η κυβέρνηση που 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει το ΕΣΥ»

Στη συνέχεια, αφού η κυρία Τζάκρη αναφέρθηκε στο πραγματικό γεγονός πως οι γιατροί στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, καλούνται στις εφημερίες τους να επιλέγουν ποιος ασθενής θα διασωληνωθεί και ποιος όχι, αφού οι κλίνες δεν επαρκούν για όλους, ο εκπρόσωπος της ΝΔ και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ στο πάνελ, ξεκίνησαν να φωνασκούν και να διαμαρτύρονται, κατηγορώντας την κ. Τζάκρη ότι ψεύδεται. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά ο παρουσιαστής της εκπομπής απέδειξε το αληθές των λεγομένων της βουλευτή, διαβάζοντας στον «αέρα» την πρόσφατη ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Γιατρών Πέλλας.

Η κ. Τζάκρη μετά την εκπομπή έκανε την εξής δήλωση: «Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, μετά τα απολύτως αληθή γεγονότα που περιέγραψα, σχετικά με την τραγική κατάσταση των νοσοκομείων της Πέλλας, ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται προσπαθώντας να αποκρύψουν την αλήθεια με φωνές και ψέματα. Η υποκριτική τους στάση θα κριθεί αυστηρά από τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, με τον ίδιο τρόπο που θα κριθεί η εγκληματική ανεπάρκεια και αμέλεια που έχει επιδείξει τους τελευταίους 8 μήνες, αλλά και συνεχίζει να επιδεικνύει αυτές τις δύσκολες ώρες η κυβέρνηση της ΝΔ. Ας καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα, επιτέλους, η Νότια Ελλάδα να συνδράμει την Βόρεια Ελλάδα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Τζάκρη.Αλλη μια φορά αποδείξεις γιατί είσαι η πιο ικανή και αξία πολιτικός στην Πέλλα.αποδειξες ότι δεν μασάς και έχεις πολλά κιλά από αυτά που δεν έχουν οι άλλοι βουλευτές μας και δήμαρχοι της "καρδιάς μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα έτσι χάθηκε και ο δικός μας ο πατέρας στα Γιαννιτσά. Είχαμε την υπόνοια τώρα είμαστε σίγουροι.
    "Πατέρα δεν επιλέχθηκες να ζήσεις, βλέπεις έκανες το λάθος να μεγαλώσεις πολύ και δεν είχες το δικαίωμα να συνεχίσεις παρακάτω". Καλό ταξίδι στην πιο στερημένη και πιο δημιουργική γενιά των Ελλήνων που χάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στην κύρια Τζάκρη που δεν μάσησε τα λόγια της, γίνεται διαλογή ασθενών με αποτέλεσμα να χάνουν άδικα τη ζωή τους νέοι άνθρωποι και οι αρμόδιοι αποφάσισαν τώρα να βάλουν πλαφόν στα τεστ αφού άφησαν τόσο καιρό τον ιδιωτικό τομεα να κερδοσκοπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε στην κα Τζάκρη. Είναι παλιά καραβάνα και ξέρει να γυρίζει το παιχνίδι προς όφελός της. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος της είναι εύκολος γιατί είναι αντιπολίτευση. Οι πολιτευτές της ΝΔ βρίσκονται σε δεινή θέση. Ακόμη κι αν συμμερίζονται τις απόψεις αυτές, μπορούν να τις εκφράσουν με παρρησία δημόσια; Όχι φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιά καραβάνα που δεν έκανε τίποτα μα τίποτα για την Πέλλα ότι χειρότερο για τον νομό μας σε όλα ΝΑΙ τόσα χρόνια χαμένα με άχρηστα λόγια για να περνάνε καλά αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από έναν μήνα όταν όλοι στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών κυκλοφορούσαν σαν μοσχάρια ,ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης είτε γιατί ήταν μάγκες,είτε γιατί ήταν βλάκες ,είτε γιατί δεν πίστευαν είτε γιατί δεν καταλάβαιναν που ήσασταν όλοι εσείς οι ξεφτίλες (κυρία Τζάκρη) που μέσα σε αυτήν την πανδημία το μόνο που σας ενδιαφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η καρέκλα σας και το τομάρι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στην Τζακρη
    η μονη με κότσια στο νομό. Με ολα οσα συνεβησαν στην Πελλα θα πρεπει να ειμασταν πρωτοι ειδηση και να εκοβαν το λαιμο τους να εστελναν γιατρους και προσωοικο να βοηιησουν τους δικούς μας ηρωες και να εκαναν επιταξη σε κλινικες και μικροβιολογικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που γράφει ο ένας και μοναδικός δε βαρέθηκε ακόμη

      Διαγραφή
  8. Καλε Θοδωρα μήπως και εσύ είσαι στην καρδιά της υπερβολής και της παραπλάνησης.Πατάς σε ένα θέμα ευαίσθητο να δρέψεις ψηφοθηρία ,ενώ στο πρώτο κύμα έλεγες τα αντίθετα.. Εδώ έφτασες να πανηγυρίζεις ότι δήθεν η κυβέρνηση σε άκουσε και έδωσε τα 800 ευρώ δικηγόρους και τώρα κατηγορείς οτι επιλέγει δηθεν στη. διασωληνώση. Επικαλείσαι μια ανακοίνωση Νοσοκομειακών γιατρών κουμουνιστων που έμπλεξαν τα σώβρακα με τα σουτιέν, αναφέρουν Πολυτεχνείο , κατηγορώντας τιςδυναμεις καταστολής που δεν επέστρεψαν την πορεία ,τα συνδικαλιστικά και όχι μόνο!!! Σοβαρέψου έχουμε παγκόσμιο πόλεμο και είναι φυσικό να υπάρχουν προβλήματα , πρωτόγνωρες καταστάσεις και συ έχεις λυσσάξει και γίνεσαι ρόμπα..Φτάνει προκαλείς.Δεν γίνεται έτσι αντιπολίτευση να εκμεταλευσαι την πανδημία.Η μεγαλοψυχία είναι μεγάλο προσόν στην πολιτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ηταν στην κυβέρνηση η Τζάκρη ,τσιμουδια δεν θα εβγαζε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών πέρασε φυσικά απαρατήρητη από τα ταϊσμένα βρωμοκάναλα. Αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη νουδούλα μας. Να την χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και λίγα είπε η Τζάκρη.Μπορουν 2,3 γιατροί να περιθάλψουν 100 βαριά νοσούντες όπως συμβαίνει στα περισσότερα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας , το ίδιο και στης Έδεσσας; Ο Ιερώνυμος και ο Αναστάσιος τα κατάφεραν γιατί είχαν δυνατό οργανισμό η γιατί η ιατρική τους περίθαλψη ήταν διαφορετική από του απλού πολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή ξεφτυλα συχαμαρα αν έχει αποδείξεις να κάνει μήνυση.ειναι πολύ σοβαρό αυτό που λέει
    Αλλιοσ ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.