Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην κοινωνία της Αλμωπίας: Πέθανε ο πρόεδρος της Θηριόπετρας Γ. Ουργαντζόγλου!



Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Αλμωπίας η είδηση του θανάτου του προέδρου της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην Αλμωπία και όχι μόνο. 
Πιο συγκεκριμένα, ο -επι σειρά ετών- πρόεδρος της Κοινότητας Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 53 ετών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αλμωπίας. Να σημειωθεί ότι από 13 Νοεμβρίου βρισκόταν σε περιορισμό κατ΄ οίκον καθώς είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό. Η καραντίνα στην οποία είχε τεθεί, έληγε σήμερα.

Ο αποχαιρετισμός του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου, έκανε την εξής ανάρτηση μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του προέδρου της Θηριόπετρας:
«Ένας φίλος, πατριώτης, άξιος οικογενειάρχης, εργατικός, τίμιος, διεκδικητικός πρόεδρος, απαιτητικός, εκρηκτικός, φιλόξενος, φανατικός λάτρης του χωριού του, της παράδοσης, του Αλμωπου. Ντόμπρος, ειλικρινής ευθύς, σταράτος. Η Αλμωπία, η Θηριόπετρα, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον πιο φτωχή. Υπηρέτησες με πολύ πάθος και αγάπη αυτό το τόπο. Γιάννη καλό παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Από την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Θηριόπετρας τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη. Μεγάλη απώλεια για όλη την τοπική κοινότητα και για εμάς τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου, που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Καλό παράδεισο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παραδεισο στο παλικαρι και μεγαλο κουραγιο στην οικογενεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συλλυπητήρια στην οικογένεια...μαλλον χρειαζοταν νοσοκομειο ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό σου ταξίδι φίλε Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.