Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επεισόδιο μεταξύ αρνητή μάσκας και ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δημαρχείο Γιαννιτσών


Επεισόδιο μεταξύ ενός αρνητή μάσκας και ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας Πέλλας σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί, στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, όταν ο πολίτης αρνήθηκε να εισέλθει με μάσκα στον χώρο, όπως προβλέπεται σχετικά. 
Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης πήγε στο Δημαρχείο χωρίς να φοράει μάσκα στο πρόσωπό του, προκειμένου να πληρώσει τον λογαριασμό του νερού στο ταμείο της ΔΕΥΑΠ, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου. Οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του ζήτησαν να φορέσει μάσκα για να εισέλθει εντός, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε να πράξει με αποτέλεσμα να του υποβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο και να αποχωρήσει. 
Στο μεταξύ, προβληματισμό προκαλούν στις Αρχές σε ολόκληρη τη χώρα τα επεισόδια μεταξύ αρνητών του κορωνοϊού και πολιτών που τους ζητούν να φορούν μάσκα σε δημόσιους χώρους. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί, οι αρνητές όχι μόνο δεν συμμορφώνονται αλλά επιτίθενται σε πολίτες που τηρούν τα μέτρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. σιγά σιγά θα μας βάλουν και κελεμπία να κολλήσουμε το ισλάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν θα προλάβεις να το δεις. Θα ψάχνεις κρεβάτι στις Μεθ και δεν θα βρίσκεις

      Διαγραφή
  2. Πήγε να πληρώσει το νερό δια ζώσης...Δεν έχει ακούσει για internet banking? Μάλλον είναι από εκείνους που τριγυρνάνε κυρίως ασκοπως για να βγουν από το σπίτι κνα κάνουν κ τη μαγκιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε τους τον @ώλο ρε τους εγκληματίες. Δεν ξέρουν ότι αυτοί δια σπέρνουν τον ιό και είναι επικίνδυνοι για όλους εμάς που την φοράμε χωρίς φυσικά να μας αρέσει. Και χάρις σε αυτούς τους ανεύθυνους την πατάει όλος ο κόσμος με το λόκ ντάουν. Ελληνάρες...πρώτοι στην @α@ακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έ ρε Ελβετία που τους χρειάζεται.... Ας μην τους πάτε στην Μ.Ε.Θ. όταν προκύψει, γιατί θα....προκύψει. Τότε να τα πούμε ξερόλες, αμόρφωτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του έκοψαν πρόστιμο. Ε και; Θα το πληρώσει και σε λίγο καιρό θα το ξεχάσει. Δύο πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ : το γ*%&σι και το ξυλο. Αυτά χρειάζονται τέτοιοι τύποι για να συμμορφωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ρε παιδιά να έχουν στο Δημαρχείο ανοικτο ταμείο που εισπράττει λογαριασμούς; Πρώτα ο Δήμος δίνει το δικαίωμα στον ανεγκεφαλο να έχει πρόσχημα εξόδου από το σπίτι του. Να λοιπόν ο λόγος που είμαστε αρχηγοπουλα και με πανελλήνια πρωτιά στην υπερμεταδοση στα κρούσματα και στους θανάτους. Άρα πολύ σωστά στο συμβούλιο που είδαμε μέσω του karatzova live προχθές σας κατηγόρησαν για ανεπάρκεια κ.Σταμκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου πέρασε Μηπως απο το μυαλό οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογίας; Μπα...δεν νομιζω. Οτι υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που πανε μόνοι τους και πληρώνουν ΔΕΗ,νερό,τηλ; Ουτε αυτο το σκεφτηκες μάλλον.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Να είσαι σίγουρος μόνο για τον εαυτό σου και να αφήσεις το παραμυθακι αν φοραμε μάσκες 'η όχι. Αν πρέπει να γράφουμε τα αυτονόητα ζήτω που καηκαμε. Αφού σε πειράζει που κριτικάρουμε το Δήμο και τον ανεπαρκή Δήμαρχο γιατί δεν του λες να σε προσλάβει ώστε να τον συμβουλεύεις μήπως και ξυπνήσει. Όσο για το ότι οι παπούδες και οι γιαγιαδες δεν είναι σε θέση να κάνουν ηλεκτρονικές πληρωμες δεν χάθηκε ο κόσμος αν μεταθέσουν για λίγο χρονικό διάστημα ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Έμαθα ότι ο Δήμαρχος σου για κάθε πληρωμή νερού δίνει δώρο μία χλωρίνη. Ας κάνει black friday σε όσους προπληρωνουν ετήσια και να τους χαρίζει ένα κιβώτιο Κλινεξ. Είστε για δέσιμο τελικά γιατί βλέπετε τους θανάτους στυγνά ως νούμερα και όχι ως ανθρώπινες ψυχές. Είστε το ίδιο επικίνδυνοι με τον ιό με την μόνη διαφορά ότι αυτός είναι εξυπνότερος από εσάς τους μπούφους...

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να είναι κλειστό το ταμείο για λίγες μέρες. Δεν χάλασε ο κόσμος αν η πληρωμή γίνει με καθυστέρηση 15 ημερών. Δεν θέλει πολύ μυαλό....

      Διαγραφή
    5. Ο διευθυντής της υπηρεσίας έπρεπε να πάρει απόφαση να μην γίνουν εισπράξεις μέχρι την 30/11 η ο πρόεδρος της ύδρευσης. Αλλά αφού δεν τι έκαναν αυτοί τότε ναι ο δήμαρχος έπρεπε να πάρει την απόφαση. Απλά και εύκολα μπορούν να λυθούν πολλά προβλήματα. Ας το κάνει τώρα.

      Διαγραφή
  7. Ζουρλομανδύα και σε ίδρυμα οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα βλεπουν τσιπακια στις μάσκες και σαταναδες τι να κατσεις να του βαλεις πρόστιμο τζαμπα θα παει το χαρτι Σταυρούπολη σε ειδική πτέρυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ψηφίσουν όσοι φοβούνται και φοράνε μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΕΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ; ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ; Ε ΟΧΙ ΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.
    ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕΣΩ E BANKING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΙ; ΟΧΙ;
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛ%%%% ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν που το ξέρετε ότι είναι παππούς. Κι αν είναι δε φοβάται για τι ζωουλα του χωρίς μάσκα? Αλλά οι γέροι δεν παθαίνουν τίποτα, αλίμονο στους νέους. Επίσης όλοι έχουν τη δυνατότητα πάγιας εξουσιοδότησης πληρωμής των λογαριασμών από το ταμιευτήριο τους. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν ούτε αυτά πίσω στη σπηλιά τους. Επιπλέον έχω δει γιαγιά 78 με FB k insta

      Διαγραφή
  10. Ο άνθρωπος πούλησε την Ελευθερία του και έβαλε μάσκα - φίμωτρο.
    ( Κάποιοι του είπαν ότι τον προστατεύει από τον αόρατο εχθρό )
    Βλέπεις έχουν για αυθεντία την ελεύθερη και ανεξάρτητη τηλεόραση που τους λέει την Αλήθεια όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η φωτογραφια ειναι απο το συμβαν τοτε ο εν λογω δημοτικος υπαλληλος πρεπει να του επιβληθει διπλο προστιμο για μη τηρηση αποστασης 1.5μ και πλεον καθως και δευτερο προστιμο λογω μη χρησης μασκας... και να ελεγχθει πειθαρχικα για αμελεια και πιθανη διασπορα του ιου στο κοινωνικο συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Η φωτογραφία είναι μεν από τον Δήμο Πέλλας, αλλά είναι αρχείου, δεν είναι από το συμβάν...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.