Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Ι. Κωτσιόπουλου στα δύο νοσοκομεία της Πέλλας



Επίσκεψη στα νοσοκομεία της Π.Ε. Πέλλας Γιαννιτσών και Έδεσσας, θα πραγματοποιήσει αύριο (Τρίτη) το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, τον οποίο θα συνοδεύσει ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως να βρίσκεται μαζί τους και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.
Ο κ. Κωτσιόπουλος θα έχει συναντήσεις με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Δόντσο και τον αν. Διοικητή (Γιαννιτσών) Βαγγέλη Λόγγο, αλλά και με το προσωπικό των δύο νοσοκομείων προκειμένου να ενημερωθεί για την δράση και τις αυξημένες ανάγκες τους στην δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και αυτός θα έρθει να δει τα χάλια μας? Σαν τα κοράκια που ορμάνε στο ψοφίμι...έτσι μας έχουν και καμάρι των κυβερνόντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.