Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τώρα: Ταλαιπωρία και ουρές έξω από τα ΕΛΤΑ στα Γιαννιτσά (φωτο)



Οι ουρές έξω από ΕΛΤΑ των Γιαννιτσών είναι μεγάλες και οι πολίτες περιμένουν υπομονετικά να εξυπηρετηθούν, χωρίς νουμεράκια, όπως αναφέρει αναγνώστρια που μας έστειλε και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που τράβηξε πριν από λίγη ώρα. Μάλιστα, όπως τονίζει, εντός της υπηρεσίας βρίσκονται μόλις δύο υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη.
Οι πολίτες περιμένουν υπομονετικά να εξυπηρετηθούν...


 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Στην εθνικη και την πειραιως να δειτε τι γινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν περιμένεις να πας να πληρώσεις τελευταία μέρα αυτά τραβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μπορουσαν να πάνε νωρίτερα δεν θα περιμεναν απο σενα τον έξυπνο να τους το πει

      Διαγραφή
  3. Ενώ ξέρουν ότι στην αρχή και το τέλος κάθε μήνα έχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, δεν εξυπηρετούν από περισσότερα ταμεία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται και να συνωστίζεται ο κόσμος. Αραγε προβλέπεται πρόστιμο κατά των τραπεζών για τη διάδοση του κορονοϊού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχικα να ξερεις οτι οι υπαλληλοι κανουν οτι μπορουν για να εξυπηρετουν τον κοσμο που περιμενει εξω.Ταμεια πολλα δεν υπαρχουν γιατι καποιοι ειναι αρρωστοι και καποιοι αλλοι καλυπτουν θεσεις συναδελφων που νοσουν σε αλλα καταστηματα.Σιγουρα δεν πινουν τον καφε τους.Επισης να ξερεις οτι τα προστιμα πρεπει να τα φανε οι πολιτες που δεν κρατανε αποστασεις και οι περισσοτεροι εχουν τη μασκα κατω απο τη μυτη.Αυτοι βαζουν τον κορωνοιο μεσα στις τραπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιά μέτρα ,για ποιό συνωστισμό και αποστάσεις μιλάτε ,όταν οι βουλευτές δεν τηρούν τα μέτρα. Τι παράδειγμα δίνουν να μην συνωστίζονται οι πολίτες; Και για να μην αδικώ όλους, ο Βασιλειάδης πήγε σήμερα στην Σκύδρα για να βγάλει φωτογραφία και να κάνει δηλώσεις παπαριές.Και τα κολλητηρια του την κοινοποιούν στα προφίλ τους.Χαμός.Μια εικόνα χίλιες λέξεις.Έχουμε αυτούς μας ταιριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλα τα λετε...που θα βρεθει επιπλεον προσωπικο για να δουλεψουν περισσοτερα τσμεια? Εδω εκλεισε η εφορια και η τραπεζα Ελλαδας λογω κορονοιου!!!! Τα ΕΛΤΑ προσπαθουν να ξεπεραδουν τα εμποδια κσι να εξυπηρετηδουν τον κοσμο!! Πολλες φορες φτσιμε και εμεις που τα αφηνουμε τελευταιες μερες!! Με υπομονη απο ολες τις πλευρες θα τα καταφερουμε!!Με υγεια να περασουμε αυτην την μεγαλη φουρτουνα και να επανελθουμε ολοι στους κσνονικους ρυθμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το πήρατε χαμπάρι ακόμα ότι αυτό θα γίνεται; Από το Μάρτιο έχουν οι ουρές. Νέοι άνθρωποι στοιβάζονται σε ουρές έξω από τράπεζες ΕΛΤΑ, Γερμανό κτλ για να πληρώσουν. Έχουν τα καλύτερα κινητά FB, Instagram Viber κτλ. Στην τεχνολογία πρώτοι αλλά τη γκλάβα τους δεν τη βάζουν να κάνουν κανένα internet banking. Αμ οι υπερήλικες άνω των 80? Άγνοια κινδύνου δεν παθαίνουν τίποτα. Αλίμονο σ' όλους τους εργαζόμενους σε κλειστούς χώρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε εδώ δεν υπάρχει σχέδιο ούτε κρατική μέριμνα από αυτούς τους βολευτλαδες και τους παράγοντες του κράτους των αρίστων να πάρει μέτρα. Πού να μην είχαμε κορωνοιό που και να αρχίσει να βρέχει. Κράτος @πουρ@έλο. Και μούρη βολευτάδων πρώτη στις φωτογραφήσεις. Αύριο θα το δείτε με τον Κοντοζαμάνη. Όλοι οι γελοίοι πρώτη μούρη. Να παινευτούν για την πρώτη θέση στους νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι ειναι 10,13 πρωτη μουρη στις φωτογραφήσεις, δεν είδες τον Βασιλειάδη που πήγε στην Σκύδρα φωτογραφήθηκε και δήλωσε για ταπντ τέστ και κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.