Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξήντα οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.135 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Tρίτης (24/11). Εξήντα οκτώ από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:
  13 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
-  3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο 
- 401 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
- 607 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
- 25 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
- 3 κρούσματα  στην Π.Ε. Άρτας
- 30 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας
- 22 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
- 33 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας
- 48 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
- 12 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
- 16 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας
- 75 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας
- 31 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ικαρίας
- 16 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
- 18 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου 
- 25 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
- 8 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
- 20 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
- 28 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
- 14 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
- 129 κρούσματα  στην Π.Ε. Λάρισας
- 11 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λήμνου
- 93 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
- 12 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Νάξου
- 52 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
- 68 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
- 60 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
- 26 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
- 14 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου
- 31 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου
- 21 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
- 20 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
- 37 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας
- 44 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

8 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Θα μας σώσει η AEGEAN
    120 εκατομμύρια κρατικό δωράκι πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σου απαντώ ότι θα μας σώσει ο αυτοκράτορας Στάμκος που χθες στο Δημ.Συμβουλιο έδειξε ότι δεν είναι απλά γυμνός αλλά ξεβρακωτος. Απύθμενο θράσος και αλλαζονας ότι όλα τα έκανε καλά. Για την μαυρη πρωτιά του Δήμου μας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν. Αφού πήρε αντισηπτικά και γάντια. Αφού απάντησε σε όλα τα ερωτήματα. Αφού μίλησε για ελάχιστα κρούσματα σε υπαλλήλους. Αφού ακόμη του δίνουν βήμα και μιλάει. Αφού η ντροπή είναι άγνωστη λέξη. Αφού κατάντησε ο νεκροθάφτης δήμαρχος της Ελλάδας. Τύφλα να χει ο Δαραβιγκας που το παίζει βασιλιάς των γραφείων τελετών...

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ COVID ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΨΟΨΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο σταμκος εφαρμοζει την ανοσια της αγελης, αλλα που να τον καταλαβετε εσεις....ο ανθρωπος ειναι 100 χρονια μπροστα.

      Διαγραφή
  2. Θα μας σώσει ο χρυσοχοιδης που ήρθε σήμερα ειρθε και απήλθε. Τεστ περισσότερος έλεγχος τίποτε μόνο λόγια χωρίς καμία ουσία και αποτέλεσμα. Ως πότε θα τρώμε το κουτόχορτο τους αν ζούμε βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι να έρθει ο τσιπρας να μας σώσει ρε τι διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καστερ θα μας σώσει που το Σεπτέμβριο έβγαλε ανακοίνωση με επίθεση στο Σταμκο γιατί δεν κάνει εκδηλώσεις στο ανοιχτό θέατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΣΑΜΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,ΙΚΑΡΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ ............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάμκος από ό,τι θυμάμαι για το στρατόπεδο με τους πρόσφυγες, είχε ανέβει σε μια καρότσα με γυαλισμένα σκαρπίνα σαν κλαρινογαμπρός και έβγαζε ομιλίες. Το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ως δήμαρχος είναι να πάρει τον κόσμο μαζί του, να μιλήσει για την κοινή προσπάθεια και για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Το ελάχιστο που είχε να κάνει είναι να πάρει το σύλλογο των καταστηματαρχών και των εργαζομένων μαζί του και όχι να τους αφήνει ό,τι αρπάξουμε για λίγες μέρες και μετά μέσα όλοι. Το ελάχιστο που είχε να κάνει να ενδιαφερθεί και να προστατέψει τις μονάδες που έχει υπο την εποπτεία του: σχολεία, κτλ
      Να σηκώσει κανένα τηλέφωνο και να πιέσει ανθρώπους και καταστάσεις.

      Και για τον Στάμκο σκασίλα μου. Τα παιδάκια μας λυπάμαι που θα μείνουν αγράμματα και θα καταλήξουν εργάτες στον Παυλίδη για τα επόμενα 50 χρόνια. Αυτό καταφέραμαι ως νομός.

      Διαγραφή
    2. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΟΔΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΝΕΠΑΦΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ tAMBLET ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ Δ/ΝΤΕΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΕΞ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Με ένα απλό googlάρισμα καταρριπτεται το επιχείρημά σου:
      "Ήδη, στο πλαίσιο του «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», η Klinex έχει προσφέρει τα 4 τελευταία χρόνια τουλάχιστον 210 τόνους καθαριστικών προϊόντων, σε περισσότερα από 280 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 31 νομούς της Ελλάδας."

      https://www.unilever.gr/news/press-releases/2020/klinex-supports-the-ministry-education-municipalities-for-clean-and-safe-schools.html

      ΟΝΤΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ!!!!
      ΣΤΗΝ Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

      Διαγραφή
  6. Εγώ θα πρότεινα εσείς της αντιπολίτευσης που κάθεστε και γραφετε ενα σωρο ανωνυμα σχολια κατα του Σταμκου να παρετε ενα χαρτι και ενα μολυβι και να γραψετε τις προτασεις σας μηπως και τα καταφερετε καλυτερα απο το δημαρχο. Αφου εχετε τοσο διαθεση και τοσο χρονο οριστε ξεκινηστε. Προτασεις οχι ανωνυμα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, περαστικά σε όλους τους ανθρώπους που νοσούν.
    Παρακολουθώντας το δημοτικό συμβούλιο διαπίστωσα ότι αν και έγινε έπειτα από προτροπή της αντιπολίτευσης, αυτή στο σύνολό της αρκέστηκε στις κατηγορίες και στις αόριστες διαπιστώσεις. Δεν άκουσα ούτε έναν από την αντιπολίτευση να πει Δήμαρχε κάνε αυτό που δεν έκανες μήπως και μειωθούν τα κρούσματα. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο έγινε στίβος ανούσιων αντιπαραθέσεων. Υποκρισία κυρίως και αοριστολογίες. Ουδεμία πρόταση της προκοπής. Όχι κύριοι έτσι δεν είστε ούτε χρήσιμοι δημότες, ούτε χρήσιμοι δημοτικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους των Γιαννιτσών και συγκέντρωση με ομιλίες ενάντια στη χρήση μάσκας από τους μαθητές πραγματοποίησε ομάδα ατόμων, που επίσης διαφωνεί με τα τεστ και τα εμβόλια χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στην πόλη των Γιαννιτσών. Ενώ η περιοχή της Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σε επίπεδο αυστηρής επιτήρησης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και σύμφωνα με το ισχύον ΦΕΚ απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων παρόλα αυτά η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με στημένη εξέδρα πλήθος κόσμου ακόμη και με συμμετοχή ατόμων από γειτονικούς δήμους. Η παρουσία της Αστυνομίας εμφανής, περιπολικά, αξιωματικοί και άνδρες με μαύρες στολές ακροβολισμένοι στον πεζόδρομο, προφανώς για την αποφυγή επεισοδίων. Καμιά σύσταση για αποφυγή του συγχρωτισμού, καμιά σύσταση (για επίπληξη ούτε λόγος) για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους που ισχύει στην Πέλλα. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία τους".
    Μ Ο Ν Ο Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.