Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Πέλλας Γ. Κατσικάς: "Βίωσα ένα μαρτύριο λόγω κορωνοϊού, ευχαριστώ τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας"


Τον δικό του "Γολγοθά" έζησε την εβδομάδα που πέρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας και αγαπημένος φίλος Γιάννης Κατσικάς, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.

"Έζησα ένα μαρτύριο..."
Ο Γιάννης Κατσικάς βίωσε τον "εφιάλτη" για αρκετές ημέρες και για ολόκληρη την εβδομάδα που μας πέρασε νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο από το οποίο εξήλθε χθες με βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας του και μας μίλησε για αυτό: 
"Αν και τηρούσα όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, εμφάνισα έντονα συμπτώματα με δύσπνοια και πυρετό και διαγνώσθηκα θετικός. Έζησα ένα μαρτύριο για αρκετές ημέρες από την ύπουλη ασθένεια και επιστρέφω υγιής στο σπίτι μου και στην οικογένειά μου χάρη στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλε το προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας", επισημαίνει ο κ. Κατσικάς και προσθέτει: "Για το λόγο αυτό, μέσα από την εφημερίδα σας, ευχαριστώ δημόσια και από καρδιάς τη διοίκηση του νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της κλινικής covid- 19, αφού κατά της νοσηλείας μου διαπίστωσα το υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυτοθυσίας και καθήκοντος προς τους ασθενείς, δημιουργώντας μας αίσθημα πλήρους ασφάλειας και φροντίδας υψηλού επιπέδου.
Με την εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες μου που απευθύνω, θέλω παράλληλα να κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου να προσέχουν πάρα πολύ για την επικίνδυνη και ύπουλη αυτή ασθένεια που μπορεί να χτυπήσει τον καθένα μας", καταλήγει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Φίλε πρόεδρε Γιαννη
    Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικα και να είσαι πάντα αυτός που ήσουν και πριν την περιπέτεια σου.
    ΒΑΣΙΛΗΣ (ΕΔΕΣΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά σας Κύριε αλλά λόγω της ιδιότητας σας θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε λίγο τους "ενεργούς" συναδελφούς σας στην Ελληνική Αστυνομία ότι οι εκκλησίες της Πέλλας ακόμη και σήμερα Κυριακή 15-11-2020 είχαν ηλικιωμένους μέσα. Δεν θα έχουν όλοι δυστυχώς την δικιά σας τύχη να αναρρώσουν σε περίπτωση που ασθενήσουν!..Καλή ανάρρωση σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου θα κάνω ότι μπορώ, σας ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να μου πεις ρε αθεοφοβε ..τι πας κ γράφεις κ ζητάς από ένα συνάνθρωπο μας που μόλις νοσηλευτηκε επιτυχως δόξα σοι ο Θεός...βάλτο λίγο το ρημαδι που έχεις στο κεφάλι σου να δουλέψει...κ σοβαρεψου

      Διαγραφή
    3. 9:22ΜΜ
      Πολυ σωστή η παρατήρηση σου.

      Διαγραφή
  3. περαστικά σου πρόεδρε, εύχομαι άλλους να μην τους τύχει, αλλά ας το καταλάβουν πολλοι συνάδελφοι σου, οι οποίοι λόγω ακροδεξιθών ιδεολογικών -συνωμοσιολογικών πιστεύω , όχι μόνο δεν πιστςύουν σστην 'υπαρξη του κορονωιού, αλλα επιρρέαζαν και άλλους εν ενεργεία συναδελφων σας στην τέλεση των καθηκόντων! οι υπόλοιποι δεν τους χρωστάμε τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακροδεξιοί; Τελείως άσχετη και ύποπτη παρατήρηση....
      Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει νομιζω, αλλά τι σχέση έχουν τώρα η δεξιά,η ακροδεξιά,η αριστερά,η ακροαριστερά.
      Επιτέλους θα αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και θα δούμε αυτά που μας ενώνουν στην αντιμετώπιση αυτού του υπουλου εχθρού και κάθε άλλου εχθρού;
      Φτάνει πια τόσος φανατισμός......διαχρονικά μας έκανε πολύ κακό.
      Περαστικά πρόεδρε.

      Διαγραφή
  4. Να τα πείτε στους ψεκασμένους.Ούτε μία συγνώμη δεν ζητάνε τώρα που εξαιτίας τους υπέφερες κι εσύ και άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Γιάννη σου ευχομαι ολοψυχα υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Γιάννη σου ευχομαι ολοψυχα υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά σου και προσοχή σε ούλους τους ανεγκέφαλους που το παίζουν Σούπερ μάνηδες! Να ξανανταμώσουμε στο ανοιχτό στάδιο που ανεξήγητα δεν μας αφήνουν να περπατοτρέξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαστικα ολοψυχα σας ευχομαι! Να μην ξαναβρεθειτε σε αυτην την κατασταση ...ουτε και κσνενας ανθρωπος! Φοβαμαι ομως πως πολυ σκομη θα θυσιαστουν υπες της απερισκεψιας κσι ηληθιοτητας αρκετων συνανθρωπων μας! Λυπαμσι πολυ που γινετσι μεγαλος αγωνας σο τους περισσοτερους ...χσνονται μεροκσματα..
    Πεινσνε οικογενειες ..
    Και παρολα αυτα κσποιοι με ιδιοτικες επιχειρησεις και ακομη και γεωργοι πηγαινουν σε ιδιωτικο εργαστηριο της πολης μας και αποκρυπτουν το θετικο τςστ! Δεν ξερω αν μπορούν οι ιδιωτες μικροβιολογοι να αποκρυπτουν ενα θετικο τεστ απο τον ΕΟΔΥΥ ή το κανουν σε ονομα αλλου....και γινετε αυτο για να μην μπουν σε καραντινα και να μπορουν να πηγαινουν στα μαγαζια κσι στα χωραφια τους!! Κυριε Γιαννη νομιζω η αδτυνομια πρεπει νσ το ψάξει καλύτερα γιατι οσο και να προφυλαγομαστε μερικοι τετοιοι ανεγκεφαλοι θα μας το ξανακολανς!! Το θεμα υπαρχει και ας το ψαξουν περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.