Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Καταγγελία του Δντή της Παιδιατρικής για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό στην... κλινική!



Είναι γνωστό ότι σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας έχουν δημιουργηθεί κλινικές για τη νοσηλεία ασθενών με covid -19. Στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών η μονάδα στεγάζεται στον 3ο όροφο, όπου στην χειρουργική και στην ορθοπεδική κλινική νοσηλεύονται ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό. 
Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και πέντε ημέρες στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, στον 2ο όροφο, μεταφέρθηκαν οι ασθενείς και το προσωπικό της Ορθοπεδικής (με περίπου 15 ασθενείς την πρώτη ημέρα καθώς ο αριθμός μεταβάλλεται καθημερινά) λόγω της καθολικής μετατροπής της σε μονάδα covid. 
Σύμφωνα με καταγγελία του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Γιαννιτσών, Γεωργίου Κουτσού, δύο εξ αυτών των ασθενών διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό και συνυπήρξαν στην ίδια κλινική με τα βρέφη και τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική! "Όπως ήταν φυσικό, οι διαμαρτυρίες μας από την πρώτη στιγμή προς τους υπεύθυνους ήταν έντονες γιατί δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν σε μια παιδιατρική κλινική ενήλικες ασθενείς με μικρά παιδιά, βρέφη και μωρά. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για ασθενείς θετικούς στον κορωνοϊό. Κάτι τέτοιο είναι εγκληματικό", σημειώνει ο κ. Κουτσός και προσθέτει: "Παρά τις έντονες οχλήσεις μας δεν εισακουστήκαμε από τους υπευθύνους και για αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε αυτή τη συνύπαρξη με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Σήμερα στην παιδιατρική κλινική μας υπάρχει ένα ενήλικο άτομο θετικό στον κορωνοϊό καθώς το άλλο περιστατικό μεταφέρθηκε" καταλήγει ο κ. Κουτσός.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Διευθυντα της παιδιατρικης,και συγχρόνως ιατρικε διευθυντα του νοσοκομείου ποιον κσταγγελεις; Τον εαυτό σου;
    Για όλα αυτά εσύ είσαι υπεύθυνος. Η διοίκηση είναι υπεύθυνη για τα γραφειοκρατικά.
    Τι έκανες λοιπόν ΕΣΥ κύριε Κούτες από τις αρχές του χρόνου - της πανδημίας για τους υποψηφιους ασθενείς του νοσοκομείου; ΤΙΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.Μόνη σου απάντησες.Καταγγέλει κάτι που διαφωνεί επιστημονικά και πάνε οι από πάνω να επιβάλλουν.Ο Κουτσός είναι από τους καλύτερους επιστήμονες γιατρούς στο Νομό στο είδος του και το αποδεικνύει γιατί δε κάνει εκπτώσεις ούτε τα κάνει πλακάκια με την εξουσία όταν διαφωνεί επιστημονικά.Και επειδή είναι ήπιος και ευπρεπής και δε καταγγέλει κάθε μέρα παρά με συνενόηση βρίσκει λύσεις για να τον φτάσανε σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι είναι κοθώνια

      Διαγραφή
    2. Λύσεις απο τον Ιατρικό διευθυντή. Όχι καταγγελίες γιατί δεν τα έκανε ο ίδιος σωστά !!!!και οι λύσεις βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο και όχι στα ουζερι

      Διαγραφή
  2. Βρείτε λύσεις, όλοι οι ασθενείς έχουν δικαίωμα στην νοσηλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλα αυτά μάλλον φταίει η διοίκηση, ο αναπληρωτής διοικητής των Γιαννιτσών , που, όπως φαίνεται , αυτοσχεδιάζει αντίθετα από τις εισηγήσεις των επιστημόνων και με προσωπικά κριτήρια. Μπράβο στον Κουτσό που τολμάει να τα βάλει με την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανενας Διοικητης δεν φταιει, ενα ανθρωπακι ανιδεο ειναι το καημενο
    αυτος που εχει ολη την ευθυνη ειναι ο βουλευτης που τον εβαλε εκει να παιζει θεατρο μια και τον ειχε τσιρακι οταν ηταν υπουργος. που ειναι ο λαλιστατος πρωην υπουργος τρομαρα του να παρει θεση να λυσει τα προβληματα μονο για τα ροακινα τον ψηφισε ο κοσμος;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.