Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης



Ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη απόψε στο Ελληνικό, επειδή, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν τα 2 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα εννιάρι πιστόλι.
Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού και αναμενεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το πρωί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο από ένα "ξερολα" χρυσαυγουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι του να κάνουν κάνα έλεγχο μήπως βρουν και τίποτε κάνα παπά.

      Διαγραφή
  2. Έβαλε τον Κούγια τον κοντό θα τον βγάλει από την στενή σε χρόνο ρεκόρ, αν ήταν κανένας φουκαράς θα έτρωγε καλα .το μόνο κακο θα μας τα κάνουν τσουρέκια τα κανάλια και οι ναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συ που ασχολείσαι με τούτα... Ρεμ μεγαλε σιγά το έγκλημα που έκανε! Αυτός τουλάχιστον ξέρουμε την οικογένεια του, ο ίδιος πετυχημένος επαγγελματίας κτλ. Για πες μου ρε μεγάλε όλα αυτα εδώ τα Πακιστάνη, τα αυγάνη, και όλα τα τοιουτα γένους που βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν, πουλάνε λαθραία και ναρκωτικά τι έχεις να πεις; που τα πιάνουν οι αστυνομική αλλά η νομοθεσία είναι χαλαρή και τα αφήνουν έξω χωριά που όλα ζούνε εις βάρος μας παιρνωντας επιδόματα. Για αυτό ξεκόλλα και δες καθαρά!

      Διαγραφή
  3. Όχι κύριοι δεν είναι κόκα, είναι αρχαιοελληνική ζάχαρη χάχα χάχα χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ @@@@@@@!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι παλιοί έλεγαν τέτοια μύτη τέτοιες .... κοκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έδωσε αντρίκια απάντηση για την κοκαΐνη στυλ ..ναι, μεν,δεν ξέρω τίποτε, εγώ είμαι καλό παιδί , έπεσε από τον ουρανό δεν ήταν δικιά μου, έπεσε από άλλον, εγώ δεν, την έβαλαν οι νεφελιμ,τα κλασικά! με δόση από δάκρυα και κουγια μαζί!!! ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κότα του κερατά το καθίκι το χρυσαύγουλο, δεν ήμουν ηγώ θείου ι άους ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενώ αν ήτανε κανένα αναρχοαριστεροαπλυτο θα ήτανε ακτιβισμός ,αναρχία κλπ μπούρδες . του την φυλούσανε οι δημοσιογράφοι επειδή τα έβαλε με τις αδελφές και τους αριστερούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και παράνομη η κάλυψή σου από την παράνομη Χρυσαυγούλα σου ρε καθικάκι...

      Διαγραφή
  9. Τα έλεγε με το ονομα τους τα πράγματα γι'αυτό τον διαστυρανε,οι Πακιστανοί που καπνίζουν στην μέση του δρόμου και τους βλέπουν και τα παιδιά μας δεν λέτε τίποτε,προστατέψτε την πατρίδα σας Έλληνες γιατί οι διαμάχες μεταξύ σας δεν έβγαλαν ποτέ πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.