Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κικίλιας : Καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα για ένα μήνα


Ο κύβος ερρίφθη! Η χώρα μπαίνει σε lockdown για ένα μήνα. Αυτό επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας , παραπέμποντας στις αυριανές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων και αύριο το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως πρόσθεσε, το lockdown θα διαρκέσει ένα μήνα. Σημείωσε δε ότι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι να κλείσουν γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα και να μείνουν ανοικτά τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί.

Ακόμη πάντως δεν είναι σαφές τι θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός για τα γυμνάσια, αν δηλαδή θα μείνουν ανοιχτά ακριβώς ισχύει τώρα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες που βρίσκονται ήδη σε lockdown.

Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει, κυρίως ως προς τον αριθμό των διασωληνωμένων και τις πιέσεις που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Για το λόγο αυτό ανακοινώθηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις νέων μέτρων κατά της διασποράς της κοροναϊού στη χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις στις 12:00 το μεσημέρι για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Κατόπιν εορτής ξυπνήσατε καθυστερημενοι!!!! Τα φράγκα στα κανάλια δεν πιάνουν πάντα τόπο βλα-Κουλη. Θα φας ένα σουτ τώρα από την εξουσία και από την αρχηγία της ΝΔ για να έχεις άπλετο χρόνο για άθληση και περισυλλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.43 είσαι τεράστιος!!! Τέτοιο σχόλιο με επιχειρήματα και λογικό, χρειάζεται δυνατό μυαλό. Σε θαυμάζω.

      Διαγραφή
    2. 8:43 γιατί να φάει σουτ, άστους να τους ψωφίσει απ την πείνα τους έτρωγε ο κωλος τους.
      Γουστάρω, καλά το πάει το Κουλό.

      Διαγραφή
  2. καθίκια του Κερατά; για πείτε μας πως τα κατάφερε η Κίνα, η οποία επέστρεψε στην κανονικότητα; Μοιράσατε χρήματα στα βοθροκάναλα της προπαγάνδας, αντι να προσλάβετε γιατρούς και νοσηλευτές ,αντι να επιτάξετε ιδιωτικές κλινικές όπως σε περίπτωση πολέμου! Ξελασπώσατε τον Μαρινάκη τον Αρχινονό της κυβέρνησης, κουκουλώσατε όλα τα σκάνδαλα SIEMENS, LAGARD, NOVARTIS ,ΕΛΣΤΑΤ ! ΑσΘΩΏΣΑΤΕ ΤΟΝ φΛΏΡΟ,ΤΟΝ ΜΗΛΙΏΝΗ ! κΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μεγάλε μην φας έχει γλάρο σούπα και μόνο που βρίζεις τον πρωθυπουργό δείχνεις το επίπεδο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα εδώ μέσα γίνονται με την στήριξη του καρατζοβα το να λες ένα πρωθυπουργό βλακουλη και να σε αφήνουν να το δημοσιεύσεις κάτι λέει, ΥΓ περιμένω να φανεί το σχόλιο μου καρατζοβα δεν βρίζω την άποψη μου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς πολλοί από μας μη έχοντας επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που η χώρα μας διανύει πιάνουμε το πληκτρολόγιο για να βγάλουμε απωθημένα. Σίγουρα το φαινόμενο covid-19 που μην ξεχνάμε είναι παγκοσμιο θα μπορούσε να διαχειριστεί πιο νωρίς από την κυβέρνηση γιατί υπήρχε χρόνος για θωράκιση του συστήματος υγείας, αλλά δεν μπορεί να "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Η κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση από τις προηγούμενες ήταν τραγικη. Οι παθογένειες ετών ήρθαν σωρευτικα και μόνο οι ταχυδακτυλουργοι τύπου Τσίπρα, Πολάκη και Λοβέρδου τις "λύνουν" ακαριαία. Ας σοβαρευτούμε λίγο γιατί μπορεί να έγιναν λάθη από την κυβέρνηση σήμερα απέναντι σε έναν άγνωστο και αόρατο εχθρό, αλλά είναι ιεροσυλία να ισχυρίζονται κάποιοι όπως ο φίλος/η 8:43 ότι φταίει ο Πρωθυπουργός και να μιλάει τόσο απαξιωτικά για αυτόν. Τουλάχιστον τώρα φίλε μου μπορεί να κυβερνά με σκληρά μέτρα αλλά κυβερνά με ΑΛΗΘΕΙΑ και ΣΥΝΕΣΗ. Όχι με λόγια, υποσχέσεις και ψέματα που η προηγούμενη κυβέρνηση μας πουλούσε καθημερινά με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Καλημέρα σε όλους και ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε ρε φίλε που σου έθιξε τον πρωθυπουργό ο 8:43.Γιατι είπε ψέματα για τα λεφτά στα ΜΜΕ.Γι'αυτο μουγγα.πες την γνώμη σου.Εσυ που αποκαλείς ψεύτη πρώην πρωθυπουργο;Δεν είναι βρισιά;Ακολουθείς πιστά την Αδωνιο τακτική.Στο μάσκα παντού συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αδώνιδος τακτική είναι χάρισμα των ηλίθιων και των Συριζαιων σαν εσένα φίλε μου. Αν τα ελληνικά μου δεν είναι κατανοητά τότε ζητά μου σε ποια γλώσσα θέλεις να σου τα γράψω. Σε ποιο σημείο του σχολίου μου αποκαλώ ψεύτη τον πρώην πρωθυπουργό; Αν και για τον Μητσοτάκη δεν έχω την καλύτερη γνωμη γιατί η ΝΔ θα μπορουσε να έχει άλλον επικεφαλή, πιο ευπατριδη, πιο φιλολαικο και λιγότερο νεοφιλελεύθερο. Αλλα σε τίποτα όμως δεν μπορει να συγκριθεί με τον Τσιπρα που "κατήργησε τα μνημόνια με ένα νόμο", "προστάτεψε τις ευπαθείς ομάδες και τις Α' λαικες κατοικιες απο τις αδηφάγες τράπεζες","χάρισε φόρους", "θωράκισε την υγεία και την παιδεία", "ξεπούλησε τις ραδιοτηλεσυχνοτητες" και άλλα πολλά. Σου λέει κάτι το όνομα Καλογριτσας; Άτυχης η σύγκριση που κανεις μεταξύ των δύο...

      Διαγραφή
  7. Τακη-τακη ο Άδωνις έλεγε να μην πάρει την δόξα η τρόικα όταν απολυσε νοσοκόμους και γιατρούς.Θελουν να πάρουν γιατρούς και νοσοκόμους αλλά δεν βρίσκουν,γιατί τους έδιωξαν στο εξωτερικό και έτσι τώρα δεν μπορούν να στελεχώσουν τις ΜΕΘ.Η Βουλή των Ελλήνων (δηλαδή εμείς)δώρησε 50 ΜΕΘ,ξέρεις πόσες λειτουργούν? 12αγαπητε Τάκη.Σκατα τα είχαν κάνει οι προηγούμενοι και αυτοί συνεχίζουν το ίδια και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα δεν διαφωνείς πουθενά μαζί μου φίλε 4:04!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.