Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S.O.S. από τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας: Κλείστε τα όλα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο Νομό μας



Περισσότερα μέτρα για το Νομό Πέλλας σχετικά με την διασπορά του covid-19 ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας με επιστολή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. 
Οι γιατροί ζητούν και "άλλα μέτρα που αφορούν στον περιορισμό τόσο της κινητικότητας των πολιτών όσο και της εργασίας τους, προκειμένου να διασφαλιστεί όσο είναι δυνατόν η δημόσια υγεία και να μην χάσουμε άλλους συμπολίτες μας", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην -από 21/11/2020- επιστολή τους.

"Ζητούμε να κλείσουν τα πάντα! Κάνουμε τελευταία έκκληση στους πολιτικούς φορείς να λάβουν άμεσα μέτρα πριν να μεγαλώσει τρομακτικά ο κατάλογος των νεκρών (θρηνούμε και γιατρούς στο νομό όπως και στη Θεσκη)", επισημαίνει με ανάρτησή της η γιατρός Μαρία Βαρελά, εκπέμποντας "s.o.s." για την επικίνδυνη και θλιβερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Πέλλα. 

Η επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, αναλυτικά έχει ως εξής:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. έχουμε τόσους ηλίθιους ,"ιδεολόγους" αρνητές του κορονωιου ,ειδικά στα χωριά με ακροδεξιό προφιλ ΄ψηφοφόροι του Στάμκου, οι οποίοι μόνο με πρόστιμο καταλαβαινουν ! Με αυτούς δεν μπορείς να βγάλεις άκρη! Απλά πρόστομο και αυτόφωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε μεγάλε μεγάλο κόμπλεξ με τον στάμκο και με τα χωριά εχεις σε πειραξε κανεις στα χωριά πρωτευουσιανε του πωπου

      Διαγραφή
    2. ΕΣΎ ΤΩΝ 4.40 ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΆΧΤΗΚΕς; ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΚΑΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ , ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΔΗΘΕΝ

      Διαγραφή
  2. Εσείς η υψηλά αμειβόμενοι ιατροί που εν μέσω πανδημίας ούτε την επίσκεψη σας δεν μειωσατε έρχεστε πολύ εύκολα και λέτε να κλεισουν όλα.ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν το σκέφτεται.όλοι αυτοί που βγαίνουν έξω πάνε για να δουλέψουν να ταΐσουν τις οικογένειες τους με περισσότερο φόβο μην πάθουν τίποτα απο όσο πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω.Εξαλλου δεν έμεινε και τίποτα ανοικτό.

      Διαγραφή
  3. Ο Πέτσας δεν ανέφερε την Πέλλα ως περιοχή που τους ανησυχεί! Υποκριτές πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθε μέρα είμαστε πρώτη πεντάδα και σε αναλογία πληθυσμού σταθερά πρώτη θέση και λέει δεν είναι η Πέλλα στις περιοχές που να τους ανησυχεί.Μπορει κάποιος ειδικός να το εξηγήσει;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον μας θεωρούν ήδη τελειωμένους και εκτός συναγωνισμού.

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους καντε κάτι. Lock down και επιδόματα να σωθουμε. Τα επιδόματα απαραίτητα σε όσους έχουν αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γνώμη του καρασμανη και της Τζάκρη ποια είναι; καμιά ανακοίνωση επ αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν είχαν ανοιχτά τα σύνορα κ έμπαινε ο κάθε ένας χωρίς έλεγχο. Όταν δούλευαν τα εργοστάσια με πολλά κρούσματα κ τα έκρυβαν κ αντί για πρόστιμα τους δώσανε αποζημιώσεις τότε γιατί δε μιλούσατε;; Γιατί να μην έδιναν εκείνα τα λεφτά στους αδύναμους η ακόμα καλύτερα στην υγεία για να κάνουν ΜΕΘ;; Τώρα τρέχουν κ πρέπει πάλι εμείς να την πληρώσουμε;; Τα κάνανε όλα κλειστηκαμε μέσα βάλαμε μάσκες προσέχουμε όταν πάμε για ψώνια κ αλλά πολλά..τι ακόμα;;; Τι να κλείσει ακόμα; Τα σούπερ μάρκετ ή τα χωράφια..ξέρετε πόσοι είναι ανασφαλιστοι; Αυτοί από που θα πάρουν αποζημίωση;; Εδώ δε δώσανε ακόμα τα προηγούμενα...εσείς που μιλάτε αρνητικά κ λέτε ότι όλοι γυρνάνε έξω μάλλον εσείς βγαίνετε πιο πολύ για να τα ξέρετε τόσο καλά.μαζευτητε όλοι κ να βγαίνετε για τα απαραίτητα κ μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.