Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Δωρεάν test Covid-19 με το σύστημα Drive Through



Την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα τεστ για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο Drive Through. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί έξω από το «Ξενία» κατά τις ώρες 10:00 – 15:00 και θα πραγματοποιεί προαιρετικά test μόνο σε επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
Ευχαριστώ θερμά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και ιατρό Κώστα Λαμπρόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει όλες τις συνεννοήσεις με τον ΕΟΔΥ και έχει επωμιστεί το βάρος της λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων στον Δήμο Έδεσσας, δείχνοντας μεγάλη ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα.
Σχετικά με τη δράση ο Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για μία ακόμη δράση πρόληψης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής κοινωνίας και του συστήματος υγείας που δίνει την καθημερινή μάχη κατά του κορωνοϊού. Μέσα από αυτή την συνεργασία προσπαθούμε να θωρακίσουμε τον τοπικό πληθυσμό με γνώση για την κατάσταση της υγείας του και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας. Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνονται από το θεσμικό πλαίσιο και με κάθε δυνατό τρόπο».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ;
      ΦΡΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
      ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

      Διαγραφή
    2. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ.
      ΕΚΕΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
      ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒ@@Α;

      Διαγραφή
    3. Τρίτη βράδυ πάω να αφήσω το αμάξι εκεί για να πιάσω σειρά

      Διαγραφή
  2. είδα το τι αυτοκίνητο είχε μαζέψει στα γιανιτσα εκεί στο ξενία που θα τα βάλετε αυτά ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3:15 μ.μ.

    Ανώνυμος3:17 μ.μ.

    ρε ΒΛΑΚΑ απαντάς στον εαυτό σου να πας να το ψάξεις, και μετά στεναχωριέστε που σας λένε ψεκασμένους απάντησες μέσα σε 2 λεπτά !!!!!!!!!!!! σε ερώτηση που δεν είχε καν αναρτηθεί!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ Ο 3:17.
      ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣΥ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
      ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 3:15 ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 2:43.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3:15, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟ-ΒΛΗΜΑ;

      Διαγραφή
    2. Άντε ντε τι το παιδεύει ....αφού ήθελες για τον Κούλη να πεις...αυτό σε ζωριζει όχι τα τεστ

      Διαγραφή
  4. Ρε προβατογιδια που τρεχετε να κανετε ενα τεστ το οποιο ειναι αναξιοπιστο 100%, τι προσπαθειτε να κερδισετε???? Να μας κλεισουν μεσα αλλο ενα μηνα? Ποσο γελιοι ειστε ρε νεοελληνες? (Ρητορικη η ερωτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε αρχαιοέλληνα. Δίδαξέ μας. Μοιράσου τη σοφία σου.

      Διαγραφή
    2. Αντε στο μαντρι σου γιδοπροβατο....

      Διαγραφή
  5. Αντί να επωφεληθειτε και να πάτε για τεστ νευριαζετε από τώρα για την ουρά από αυτοκίνητα. Και φυσικά θα υπάρχει ουρά. Υπομονή. Πάντως θα είναι μικρότερη από τις ουρές για Χαλκιδική το καλοκαίρι που δεν σας ενοχλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα με βγαλαν θετικο παιδια χωρις να κανω τεστ τι νας πω καλα που δε γραφτηκα σε τεστ για προστατη θα με ειχαν βγαλη οτι εχω ενω ειμαι γυναικα απο αξιοπιστια τεστ δικα σας τα σχολια ψεμματα δε σας λεω τι θα κερδισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα το φαί άρπαξε...άσε το κινητό από τα χέρια

      Διαγραφή
  7. Έλεος πραγματικά , τυχεροί είστε όλοι που η αστυνομία δεν κάνει τους ελέγχους όπως πρέπει . Βγάλτε την ανωνυμία σας εσείς οι αρνητές και μία υπεύθυνη δήλωση απλή ότι αν νοσήσετε από COVID να μην πάτε στο νοσοκομείο ή να μην προσπαθήσουν να σας διασωληνωνσουν . Καθηστε με τα μαντζούνια της γιαγια σσς και αφήστε αυτούς που πραγματικά έχουν πίστη στην ζωή και στο ΘΕΟ να παλέψουν . Αν το κάνει η κυβέρνηση όπως και στην Ελβετία θα τους πείτε φασίστες. Καντε το μονοι σας. Είναι εύκολο και να ευχεστε πραγματικά μην σας τύχει.

    Μετά απο 12 μέρες στο νοσοκομείο έχω κάθε δικαίωμα να φωνάζω. Όσο για τα τεστ καλά κάνουν . Στην Έδεσσα απο τον Σεπτέμβρη έχουν αρχίσει . Μακάρι να μπορουμε να το κάνουμε ιδιωτικά με 10 ευρω το Rapid και 40 το μοριακο και όχι 120 που έδωσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.