Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη αύριο στην Πέλλα



Σε συνέχεια προηγούμενου δημοσιεύματος και σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί την Π.Ε. Πέλλας κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη. 
Τον Υφυπουργό θα συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ι. Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Δρ. Π. Μπογιατζίδης και υγειονομικοί παράγοντες. 
Ειδικότερα, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις δύο Νοσοκομειακές Μονάδες, Έδεσσας και Γιαννιτσών, του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, όπου θα αξιολογήσουν την κατάσταση με τη συνδρομή του Διοικητή και του Υποδιοικητή, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. όταν πήρε φωτιά ο Νομός από τα κρούσματα και γινόταν το έλα να δεις αντί να μας κουβαληθούν από το Υγείας, έστειλαν τον Δημόσιας Τάξης προφανώς να μας συνετίσει.
    Αφού έπεσε το σχετικό κράξιμο, κουβαλάν τους υπόλοιπους...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ πειναει ο κόσμος τον αγρότη ουτε τον υπολογίζουν φοβουνταιμην πεθανει ο κόσμος να του αρπάζουν το χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν μιλουσε στο Μέγκα η Τζάκρη για διαλογή ασθενών ακόμα θα έψαχναν να βρουν σε τι θέση βρισκόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα υπάρχουν πρόβατα πιστά στον τσομπάνι

      Διαγραφή
  4. καλώς τονε κι ετούτον! Τώρα μας ήρθες; ¨οταν κρυβόνταν τα κρούσματα στου Παυλίδη και στον Κρόνο ,που εισασταν όλοι σας; Είσαστε ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η λύση είναι μιά και την γνωρίζετε καθαρματα! Επιτάξτε ολές τις ιδιωτικές κλίνες με λειτουργήσιμους αναπνευστήρες! Τα νοσοκομεία του Νομού μας δεν αντέχουν άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.