728x90

Τράπεζα Πειραιώς: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών οι επιδοτήσεις


Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι, το απόγευμα της Παρασκευής 18.12.2020, ολοκληρώθηκε προς τους αγρότες πελάτες της, η πληρωμή υπολοίπου της βασικής ενίσχυσης, καθώς και του πρασινίσματος και της ενίσχυσης νέων αγροτών έτους 2020. Τα σχετικά ποσά είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των πελατών της, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα 1.885 ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, σε όλη την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε.που είστε ρε βουλευτές της κουδούλας να μας πείτε για το τσεκούρεμα κατά 15% στις επιδοτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο κούρεμα ούτε ο Βενιζέλος στα ομόλογα δεν έκανε πετσοκοψαν τους αγρότες ήταν αυτοί που θα στηρίζαν τους αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα Κούλη ! Ελα Κουλη , δώσε κι αλλο πόνο, γουσταρουμε! Όλοι οι αγρότες μαζίσου! Αμ όχι κάφροι αυτός εκλεχθηκε για εσάς! Φάτε Μακεδονια Ελληνική και Συλλαλητηρια! Από που νομίζατε θα βγάλει τα σπασμένα για τα βρωμοκάναλα1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το 2010 είχαμε να δούμε τέτοια γελοιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω βλεπω οτι πηραμε ψιχουλα κ δεν μ μπεικε το επιδομα νεων γεωργών! γιατι ξερει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τρολαρισμα είναι με επιδότηση απο την Κουμουνδούρου φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να γνωρίζω τον λόγο που διαμαρτύρονται οι αγρότες. Οι επιδοτήσεις αυτες δεν προέρχονται από εικονικες εκτιμήσεις; Δεν πρέπει να σας δώσουν ούτε ένα ευρώ. Και όπως λέμε αριστερός με δεξιά τσέπη έτσι και αγρότης με βαθιά και γεμάτη τσέπη. Αγροτικά (που δεν μοιάζουν για τέτοια χρήση)και κούρσες πανάκριβα, ταβέρνες κλπ πριν πανδημίας γεμάτες από αγρότες, πώληση κερασιών κλπ χωρις τιμολογια όλα για την τσέπη και μετά που είναι το κράτος. Τίποτα τιποτα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πολύ σωστά τα λες να κόψουν τελειος της επιδοτήσεις των αγροτών και να μας αφήσουν να πουλάμε όπως πουλάνε τα μαγαζιά με ένα καθαρό κέρδος 30% πάνω στο κόστος παραγωγής να σε δω τότε αν μπορείς ξανά φας κάποιο αγροτικό η κτηνοτρόφικο προϊόν θα τα βλέπεις σε φωτογραφίες μόνο

      Διαγραφή
    2. Ελα πρωτα βρε μπαγλαμα μέσα στην παγωνιά και στον καυσωνα να δεις τι εστί χωράφι και μετα μιλα!

      Διαγραφή
    3. Αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ ειναι το γεγονός της μη δήλωσης των πραγματικών εισοδημάτων σε ετήσια βάση.Συγκεκριμένα δηλώνονται εισοδήματα μέχρι το πολύ 6000€ ενώ βγάζετε πολλες δεκάδες μεχρι και εκατονταδες, δικαιούστε τα πάντα από το κράτος με αυτό το ετήσιο εισόδημα χωρις να πληρώνετε κανέναν φόρο, να απαιτείτε υγεία, κλπ. Τωρα το πως μπορεί ο καθένας από εσας να συντηρεί 4μελη τουλάχιστον οικογένεια, παραλληλα να αγοράζει πανάκριβα αυτοκίνητα, τρακτερ κλπ να φωνάζει για επιδοτήσεις που νόμιμα δεν τις δικαιούται, να πουλάει χωρίς παραστικα και άλλα πολλά απαιτώντας να μην γίνονται έλέγχοι και την πληρώσουν. Σίγουρα τα γραφόμενα μου θα σε προβληματήσουν αν είσαι συνειδητοποιημένος πολίτης.

      Διαγραφή
    4. Φίλε είσαι πολύ μεγάλος μαλακας.

      Διαγραφή
    5. Ζηλιάρη Ε ζηλιάρη 1.46 άντε Γίνε αγρότης να δηλώνεις ως 6000 και να πάρεις πανάκριβο αυτοκίνητο άντε να σε δω

      Διαγραφή
  8. Απαιτούμε εξηγήσεις από τους βουλευτές του Ν Πέλλας για αυτήν την κοροϊδία της κυβέρνησης τους να παραιτηθούν όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code