Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη : Μάχη για τη ζωή της δίνει 9χρονη μαθήτρια που έπαθε αλλεργικό σοκ από γλυκό



Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου από τον Βόλο, καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ από τροφή.
Σύμφωνα με το Star, το απόγευμα της Δευτέρας ασθενοφόρο μετέφερε στο «Ιπποκράτειο» το 9χρονο κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.
Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο της, το κορίτσι έφαγε κάποιο γλυκό που του προκάλεσε αλλεργικό σοκ. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου.
Εκεί, οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, όμως έκριναν πως η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η μαθήτρια δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης κι έτσι θεώρησαν απαραίτητο να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στο Ιπποκράτειο.
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.