Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή Στ. Αντωνίου στον Γ. Μαυρωτά για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου



Επιστολή στον Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και προσχέδιο υγειονομικού πρωτοκόλλου για την επανέναρξη των προπονήσεων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δη στις ομάδες την τοπικών πρωταθλημάτων, έχει αποστείλει ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου. 
Στην επιστολή του μάλιστα ζητά να διερευνηθεί η δυνατότητα άμεσης επανεκκίνησης των τοπικών πρωταθλημάτων, επικαλούμενος ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται εξίσου ή περισσότερο από την Πανδημία τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά ή πρόκειται να ξαναρχίσουν σύντομα και έχοντας έρθει  ο ίδιος προσωπικά σε σχετική επικοινωνία με ομολόγους του από  ξένες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Όσον αφορά την ανταπόκριση της ΓΓΑ δεν είναι καταρχάς αρνητική και για αυτό άλλωστε ζητήθηκε  υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο κ. Μαυρωτάς προέτρεψε τον κ. Αντωνίου, να πιέσει η ΕΠΟ προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά την αυτοδιοίκηση ώστε να εξευρεθούν πόροι για την κάλυψη των εξόδων για τα απαιτούμενα συνεχή τεστ covidΔεδομένου ότι το δυσβάσταχτο αυτό οικονομικό κόστος αποτελεί ουσιαστικά το μεγαλύτερο “αγκάθι” για την ασφαλή επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση, όσο η χώρα πλήττεται από την Πανδημία.
Πηγή: goalpress.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σε ποια ξένη γλώσσα έγινε ρε Αντωνίου η "επικοινωνία με τους ομολόγους" σου των άλλων Κρατών;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά εσύ 2,08 έβγαλες γλώσσα και λες για τον Αντώνιου και λες μαλακίες ΑΝΏΝΥΜΟΣ πάντα βγες και πες τα με όνομα το ποιος είσαι να δούμε τη μάγκας είσαι η δεν είσαι και είσαι μόνο δαγκας, στελιο μην ακούς κανένα συνέχισε αυτό που αγαπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.