Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για τον υπολογισμό του επιδόματος θέρμανσης



Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για την οριστικοποίηση του ποσού που θα λαμβάνει το κάθε νοικοκυριό ως επίδομα θέρμανσης.
Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, αιτήσεις έχουν υποβληθεί από περίπου 700.000 νοικοκυριά και οι πληρωμές προγραμματίζονται για το τέλος του μήνα.
Το ύψος του επιδόματος θα εξαρτάται από την τοποθεσία του ακινήτου ενώ προσαύξηση 10% θα δίνεται για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού. Το ελάχιστο ποσό θα διαμορφώνεται στα 80 ευρώ και το μέγιστο στα 650 ευρώ.
Το επίδομα θα δοθεί σε 687.000 νοικοκυριά.
Θα υπολογιστεί με βάση τον οικισμό που κατοικούν οι ενδιαφερόμενοι και, όπως έχει διευκρινιστεί από το υπουργείο Οικονομικών, στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 2131621000, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση.
Φέτος για πρώτη φορά επιδοτούνται ξύλα, πελλέτ και φυσικό αέριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωματικά τιμολόγια έως τον Φεβρουάριο – Μάρτιο όταν και θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα myΘέρμανση.
Το ύψος του επιδόματος που θα λάβει κάθε δικαιούχος δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ.
Όσον αφορά στις πληρωμές του επιδόματος αυτές θα γίνουν:
*έως 31/1 για αγορές έως 31/12, και
*έως 31/3 για αγορές έως 28/2.    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους τι σε βάζουν να πάρεις πετρέλαιο χωρίς να έχουν αποφασίσει τι θα σού επιστρέψουν σκέτη κοροϊδία η βουλευτές του νομού που είναι μόνο φωτογραφίες ξέρουν να βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xirokokrotima.sto.500e.xirokokrotima.sto.
    300e.telika.ja.malakes.mas.pernane.i.zandi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.