Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας: Τραγική η κατάσταση των Εργατικών Κατοικιών Αριδαίας



Κατόπιν προσκλήσεως των ενδιαφερομένων οικιστών των εργατικών κατοικιών του οικισμού Αριδαία 1, παραβρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Βασίλειος Βασιλειάδης καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Νικόλαος Γκοτζαμάνης όπου οι οικιστές υποδείξανε τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι αρκετά. Ενδεικτικά αναφέρουμε κακοτεχνίες στην σκεπή με αποτέλεσμα να πλημυρίζουν τα σπίτια, διαρροές στα μπάνια με αποτέλεσμα να έχουν φουσκώσει τα πατώματα καθώς και πτώση των εξωτερικών σοβάδων με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος. 
 Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης καθώς και ο Πρόεδρος κ. Γκοτζαμάνης αφού διαπίστωσαν από κοντά τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτούς τους ανθρώπους τους διαβεβαίωσαν ότι καθένας από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να λυθεί το δίκαιο αίτημα αυτών των ανθρώπων που είναι η επισκευή των κατοικιών τους. 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και τα δικά μας σπίτια ,Κύριε Λακη, που τα πήραμε με δάνειο και η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, πήγε τα εισοδήματα στα τάρταρα και το μεροκάματο το βλέπουμε με το μακαρόνι ποιος θα τα επισκευάσει; Κρίμα σε είχα για νέο με μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην αριδαια γενικα ειναι αξιοι της μοιρας τους
    εκλεγουν τους πιο ανικανους και ψηφιζουν βουλετυες απο γιαννιτσα
    δεν εχουν εδω και χρονια δικο τους βουλευτη

    η πολη τους ειναι ασχημη και δεν εχει γινει ουτε ενα μεγαλο εργο για δεκαετιες
    ζουν ακομη στο 1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ταγόριμ τέτοια λάθη; Τους τα χάρισαν και τώρα θα τα επισκευάζουν κιόλας και οι ίδιοι είς υγείαν των κοροϊδιων.Ξανά σκέψου αν αυτό είναι σωστό.Μην σε παρασύρει γιαβρούμ Λάκη η προβολή θα πάθεις ζημιά.Ότι κάνεις να το σκέφτεσαι καλά.Μυαλουδάκι πουνηρούλικο έχεις και όλα θα πάνε καλά .Βάλτο να δουλέψει. Μην βγάλεις ανακοίνωση ότι πήγες στις υπηρεσίες που λές.Έτσι ταγόριμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλμωπία πράγματι ειναι το μεγάλο κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.