Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Ένα ακόμη συγκοινωνιακό έργο παραδίδεται σε κυκλοφορία (φωτο)



Ακόμη ένα έργο που αφορά τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση της παλαιάς Εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας, στην περιοχή των Ξανθογείων», με προϋπολογισμό 615.000 ευρώ. Περιλαμβάνονταν εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθαρισμού των πρανών, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων, καθώς επίσης και εργασίες διαγράμμισης της οδού. 
Μετά από την αυτοψία που έκανε στο έργο μαζί με την επιβλέπουσα του κ Ελπίδα Κολοβού,  σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής δήλωσε: 
«Είναι ένα έργο στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός μας για τη βελτίωση των οδικών συνθηκών για τους συμπολίτες μας στην περιοχή του ορεινού όγκου της Έδεσσας, η οποία ταυτόχρονα αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό πόλο της Πέλλας. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την οδική ασφάλεια στην επικοινωνία μας με τους γειτονικούς νομούς. Το Τεχνικό Πρόγραμμα που υλοποιούμε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με τη νέα Χρονιά, θα μπουν κι άλλα έργα, σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες που συζητούμε με τους Δήμους».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Έτσι πως πάρκαρες Δάνη στις δύο φωτογραφίες είσαι τυχερός αν δεν κάνεις ατύχημα. Λίγο προσοχή δεν βλάπτει, αν ήσουν σε πραγματικά προηγμένη χώρα θα σε είχε παραιτήσει ο Τζιτζικώστας μετά από αυτό το παρκάρισμα. Αλλά στη Ελλάδα ο καθένας που έχει ένα αξίωμα νομίζει οτι είναι πάνω απο τον ΚΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στον Νομό μας. Κάνετε συντήρηση των δρόμων και την παρουσιάζετε ως έργο, ως κάτι ιδιαίτερο. Την υποχρέωσή σας δηλαδή.
    Δείξτε μας ένα σοβαρό έργο. Όχι δύο, ένα.
    Και για το συγκεκριμένο. Εθνική οδός με πλάτος έξι μέτρα. Κοροϊδία; Ανικανότητα; Έλλειψη οράματος; Διαλέξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις παρκάρει στη μέση του δρόμου ενός δρόμου που με τα βίας περνάνε 2 οχήματα δρόμος του 1970 έριξες 3 πόντους άσφαλτο δεν τον μεγάλωσες ούτε πόντο και πουλάς και μούρη ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χωριό μυ έλεγαν..."έχει κι ο Γιάννης καΐκι" ή "γκουλέμα ραμπότα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε μας ρε Δάνη με τα "έργα" σου μας δουλεύεις..Τα αυτονόητα μας τα πουλάς κορδέλες..
    Δεν έχουμε καν σοβαρό οδικό δίκτυο,ο μόνος νομός δίχως εθνική οδό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσες παραβιάσεις του ΚΟΚ για μια φωτό! Ωρε! Που ζούμε; Πρέπει να βρούμε ποιος άγιος μας προστατεύει με αυτά που βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγιναν η μεγάλη αρχή για την σύνδεση με τα Σκόπια.δανη κάνε στην Τζάκρη γλου γλου γλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημασία έχει οτι αυτος ο δρομος ειχε να συντηρηθεί απο το 1970 και καλά κανανε και τον συντηρησαν. Οσο για τις παραβασεις του ΚΟΚ ας τις θεωρησουμε στιγμιαίες για την αυτοπροβολή ή αυτοπροσβολή (παιζουν και τα δυο). Ο κ.Δανης πότε θα ενδιαφερθεί για τον Κοινοτικό δρομο Εδεσσα-Αγρα απο την μαυρη πέτρα, που θα ασφαλτοστρώνονταν πριν απο 25 χρονια και ποτέ δεν έγινε? Τότε το κρατος ειχε δωσει 94.000.000 δραχμές απο το προγραμμα Καποδιστριας και το έργο ειχε αναλάβει ως αναδοχος ο Καιριδης (αδιαψευστος μαρτυρας η πινακιδα που στεκει ολόρθη κοντά στην μισοτελειωμένη γέφυρα (των αναστεναγμών των οχημάτων). Οχι δεν ζητάμε να αποδωθούν αυθύνες (αυτες ετσι κι αλλιώς εχουν παραγραφεί) αλλά να γίνει η ασφαλτόστρωση, για να λύθει ένα καίριο συγκοινωνιακό ζήτημα που μας βασανίζει πολλά χρόνια, γιατί η υπάρχουσα κατασταση ειναι καταστροφική για τα οχηματα μας. Βεβαίως και θα αποσυμφορήσει την λεγόμενη Εθνική οδό Εδεσσα-Αγρα. Αναντούμ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

      Διαγραφή
    2. εσυ βλάκα 12:24 αν διαβασεις την πινακιδα γραφει πρωτα Περιφερεια Κεντρικης Μακεδονιας και μετά Δημος Εδεσσας, που σημαινει οτι εχει καποια αρμοδιοτητα και ασε τα κουτοπήνηρα σου

      Διαγραφή
    3. A καλά τώρα το βρήκες! Δάνη κάνε ότι μπορείς γιατί αν περιμένεις από το δημο έδεσσας καήκαμε!

      Διαγραφή
  9. Η εποχή με τους τενεκέδες λάδι σε Μαυροβούνι περασε ο κόσμος θέλει περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασφαλτόστρωση το λέτε αυτό;
    Πιο πολύ για βάψιμο με παχιά μπογιά μοιάζει.
    Ή σας δουλεύουν οι εργολάβοι ή μας δουλεύετε εσείς. Αλίμονο αν συμβαίνουν και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δάνη ντροπή σας.200 μέτρα ανάμεσα στην Αγροσυκιά και στην Λεπτοκαρυά κοντεύουν 10 χρόνια περιμένουν να στρωθούν.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Και εμείς ψηφίζουμε εκει να ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ένα ακόμη..;; τι επεισόδια έχουμε χάσει! αυτός ακόμα πρωταγωνιστής;; ο χειρότερος που έχει περάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο συγκοινωνιακό δίκτυο του νομού που θα έπρεπε να ντρέπεται που παρουσιάζει ώς έργα τις συντηρήσεις του οδοστρώματος. Σωστά γίνονται και αυτές, αλλά καλύτερα να μην προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.