Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Απατεώνες έβγαλαν αυτές τις αφίσες και υπόσχονται θεραπεία από τον καρκίνο με το ανάλογο αντίτιμο



Τρελάθηκε ο κόσμος ή μάλλον ξεθάρρεψαν όσοι επιδιώκουν να εκμεταλλευθούν την απόγνωση μερίδας του κόσμου.
Έτσι βγήκαν φόρα παρτίδα στο Κιλκίς με αφίσες μάλιστα για να διαφημίσουν το «Κέντρο Θεραπείας και απελευθέρωσης μέσω Πίστεως», όπου… υπόσχονται θεραπεία μέχρι και από καρκίνο. Επιπλέον υπόσχονται όπως διαβάζουμε “απελευθέρωση από ομοφυλοφιλία, σεξουαλικές ανωμαλίες, ναρκωτικά και αλκοολισμό”.
Όλα αυτά με το ανάλογο αντίτιμο. Κλείνοντας ραντεβού σε αποθήκη του Μαυρονερίου με ονόματα, ωράρια και τηλέφωνα! Φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την Ορθοδοξία ή την Εκκλησία. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην πόλη και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να έρθει στο φως η αλήθεια πίσω από την εικόνα που δημοσιεύει το eidisis.gr…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εδώ πιστεύουμε τους πολιτικούς που μα κοροϊδεύουν τόσα χρόνια δεν θα βρεθούν κάποιοι να πιστεψουν αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κορωναιος, ότι θα έρθει ο αντίχριστος να κυβερνήσει, ότι ο Μπιλ γκειτς έφτιαξε το εμβόλιο για να πλουτίσει κι άλλο, και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα και μετά κοροϊδεύουμε τους αμερικανικούς που βάζουν στο κεφάλι γούνα από κουνάβι και εισβάλουν μέσα στο καπιτολιο μόνο η εκκλησία θα μας σώσει να φέρει τον μεσαίωνα να τελειώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοταδισμός όπου δεν υπάρχει μόρφωση, ενημέρωση και....δημοκρατία. ο νοών νοεί τω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί απατεώνες εδώ οι ψεκασμενοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορονοιος! Έχει γέμισε η ο τόπος χαζούς που είναι καλοί πελάτες σε διάφορα προϊόντα μην πάνε χαμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.