Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εις μνήμην του φίλου τους δώρισαν εξοπλισμό ΜΕΘ Covid στο Νοσοκομείο Έδεσσας


Aντί στεφάνων για την κηδεία του φίλου τους, επτά άνδρες συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν και δώρισαν εξοπλισμό ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο της Έδεσσας.
Ο εκλιπών Γιάννης Σταματίου ήταν αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» και κατέληξε, χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό. Οι φίλοι του αποφάσισαν εις μνήμην του να στηρίξουν όσους καθημερινά «αγωνίζονται» στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Έδεσσας, προσφέροντάς τους αναπνευστήρες, στολές και ειδικά μόνιτορ.
«Όταν έφυγε ο φίλος μας, η απώλεια ήταν τρομερή και σκεφτήκαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε, αντί να αγοράσουμε στεφάνια. Επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο της Έδεσσας, προκειμένου να μας υποδείξουν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και έτσι ενώ αρχικά συγκεντρώσαμε χρήματα μόνο οι στενοί του φίλοι, ξαφνικά άρχισαν να τηλεφωνούν και άλλοι πολίτες από την Έδεσσα για να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας», είπε o κ. Γιάννης Χατζηπέγιου, μιλώντας στον ρ/σ του ΑΠΕ.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, «διαπιστώθηκε στην πορεία, ότι υπήρξαν πολλοί φίλοι, συμμαθητές, σύλλογοι, εταιρείες που προσφέρθηκαν να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό στην μνήμη, όχι μόνο του Γιάννη, αλλά όλων των θανόντων συμπολιτών μας, συγγενών, συνεργατών από την πανδημία και με τον τρόπο αυτό να καλύψουν ανάγκες του Γενικού νοσοκομείου Έδεσσας. Υπήρξε συγκινητική συμμετοχή από ανθρώπους και φορείς της πόλης μας, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 9.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα αγοράσαμε και δωρίσαμε στο νοσοκομείο, δύο μηχανήματα monitors UMEC10, ένα μηχάνημα HI FLO OXYGEN υψηλής ροής, ένα τροχήλατο παλμικό οξύμετρο, πιεσόμετρο, θερμόμετρο HR, καθώς και αναλώσιμα υλικά».
«Χρειάστηκε να πάμε από πόρτα σε πόρτα, για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τη μνήμη του Γιάννη. Ήταν πολύ συγκινητική η προσπάθεια όλων και συγκίνησε και την οικογένεια» συμπλήρωσε.
Μιλώντας για τον φίλο του τόνισε πως ήταν «ένας ξεχωριστός συνοδοιπόρος, φίλος και από αυτούς τους ανθρώπους που δεν μιλάς με το στόμα αλλά με τα μάτια».
«Και όταν χάνεις τέτοιους ανθρώπους, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς . Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, συμμετείχε στα κοινά, είχε δημοκρατικές αρχές. Πάντα έλεγε ‘’η πραγματική ζωή δεν θέλει θεωρίες, θέλει έργα”» κατέληξε. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ! ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ! ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ; ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο.. ένα ευχαριστήριο το νοσοκομείο δεν μπορούσε να κάνει;; τόσα έβγαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιεπαινη πραξη. Μπραβο και παλι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!Τι σπουδαία κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό παράδεισο να έχει!!! Αυτά όμως είναι υποχρεωμένο το κράτος να τα κάνει τα λεφτά που ξοδεύουν για ηλιθιότητες είναι ατελείωτα κριμα είναι ντροπή να δωρίσει ο πολίτης στο κράτος και όχι το κράτος στον πολίτη μπράβο στα παιδιά και να μην χρειαστεί να δουλέψουν τα μηχανήματα για κανέναν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι γίνεται; Και το νοσοκομείο πολιτική κάνει; Ευχαρηστήρια μονο σε <>;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.