Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρσένι Σκύδρας: Σύλληψη υπεύθυνου ταβέρνας που λειτουργούσε με 15 πελάτες παρά την απαγόρευση



Στη σύλληψη 42χρονου προσωρινά υπευθύνου ταβέρνας στο χωριό Αρσένι του Δήμου Σκύδρας προχώρησαν σήμερα, στις 4.00 τα ξημερώματα, αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας είχε 15 πελάτες εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ. Στον προσωρινά υπεύθυνο του εστιατορίου επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.
Επίσης, οι αρχές συνέλαβαν την Τρίτη έναν 50χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας στο χωριό Χορτερό Σερρών, ο οποίος εξυπηρετούσε 4 καθήμενους πελάτες. Στον ίδιο επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους πελάτες, επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ.
Χθες, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 35.950 έλεγχοι, από τους οποίους οι 2.308 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν συνολικά 68 παραβάσεις, ενώ "έπεσαν" και 82 πρόστιμα για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 15 ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός τους έγραψε όλους στα @@ για να τα οικονομήσει σε βάρος των άλλων συναδέλφων του, χωριάτικη μαγκιά πολύ καλά τον έκαναν και λίγα του έβαλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έξυπνος το έπαιξε οι άλλοι μαλακ...είναι στο τέλος την πάτησε και σε ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα εισαι πολυ μα,,,ας αν σε καλουσαν θα πηγενες λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλβανε μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά γράψε

      Διαγραφή
    2. Έχει ακόμα ταβέρνα στο Αρσενι???

      Διαγραφή
  5. Στις 4 τα ξημερώματα! Καρφωτή ήταν! Καλά να πάθουν οι θεριακλήδες, που θεωρούν όλους τους άλλους που κάθονται στα σπίτια τους, χαζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαροπαίγνιο και ζάρια διοργανώθηκε στο συγκεκριμένο και όχι τσιμπούσι. Αυτά γίνοντε σε καθημερινή βάση όλοι γνωρίζουν αλλά κανένας δεν φωνάζει και την πληρώνουμε όλοι για κάποιους μαλά@@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.