Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνω από 550 χιλιάδες τα ανασφάλιστα οχήματα



Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Ζορμπά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) το 2020 πραγματοποιήθηκαν 643.718 έλεγχοι-ερωτήματα από την Τροχαία, το Λιμεναρχείο και την ΑΑΔΕ και δεν βρέθηκαν ασφαλισμένα 56.757 οχήματα, δηλαδή ποσοστό 8,82%. Αν λάβουμε υπόψη, συνεχίζει ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, τον αριθμό των ασφαλισμένων οχημάτων που ήταν το 2019 6.261.993 και το 2020 6.299.174, τότε με βάση το προαναφερθέν ποσοστό προκύπτει μια εκτίμηση για τα ανασφάλιστα οχήματα που προσεγγίζει τα 555.000.
Για την επίλυση του θέματος, καταλήγει ο κ. Ζορμπάς, γίνεται προσπάθεια ενοποίησης των μητρώων όλων των φορέων από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και επομένως ακριβής εντοπισμός των ανασφάλιστων οχημάτων και εφαρμογή των διατάξεων της υπάρχουσας νομοθεσίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.