Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Τα τελευταία κρούσματα ανά Δήμο στην Π.Ε. Πέλλας - Οι νοσηλείες ασθενών



Εμφανής και αισθητή είναι το τελευταίο διάστημα η μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Πέλλας. 
Η πορεία διακύμανσης και ο ρυθμός αποκλιμάκωσης της πανδημίας είναι σταθερός καθώς εδώ και 17 ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων στο νομό μας είναι μονοψήφιος (στις 5 Φεβρουαρίου τα κρούσματα ήταν 10 με καθοδική πορεία μέχρι σήμερα), ενώ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έχουν μειωθεί κατακόρυφα και οι εισαγωγές ασθενών στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι είναι χαρακτηρισμένο ως "μονάδα covid-19" στην Π.Ε. Πέλλας. Συγκεκριμένα, το τελευταίο 10ήμερο στο νοσοκομείο Γιαννιτσών έγιναν δεκατρείς (13) εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, οι έξι (6) εκ των οποίων ήταν διακομιδές από άλλα όμορα νοσοκομεία. 
Επειδή όμως είναι πολλά τα ερωτήματα που δεχόμαστε από τους αναγνώστες μας σχετικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά Δήμο στο νομό Πέλλας, δημοσιεύουμε ότι τα τελευταία 20 κρούσματα σημειώθηκαν στους εξής δήμους: 
Δήμος Έδεσσας 10 κρούσματα
Δήμος Πέλλας 8 κρούσματα και 
Δήμος Σκύδρας 2 κρούσματα.
Στον Δήμο Αλμωπίας, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, δεν σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα κανένα κρούσμα κορωνοϊού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ευχάριστα νούμερα αλλά η προσοχή πρέπει να περιμένει.Η πανδημία μας έμαθε πολλά.Το να προσέχουμε είναι καλό να το έχουμε μόνιμα.Μάθαμε και χρήσιμα πράγματα που θα πρέπει να τα κρατήσουμε.
    Ας ελπίσουμε ότι και η αγορά θα έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα με βελτιώσεις που περιμένουμε όλοι μας.
    Π.χ. κάποιοι χώροι δεν αρκεί να καθαρίζονται.Χρειάζονται απολυμάνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη εσυ το βλεπεις για καιρο να παει αυτο?

      Διαγραφή
  2. Ε ρε δουλεμα που πέφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.