Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας: Ξεκινά σήμερα η μεταγραφική περίοδος


Με αφορμή των νέων εξελίξεων η μεταγραφική περίοδος για το έτος 2021 ξεκινά  σήμερα  23 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει στις 25 Μαρτίου 2021. Όσον αφορά τις μεταγραφές των αθλητών/ριων  του motocross ,enduro, scramble, αγώνων ταχύτητας  οι αθλητές να επιθυμούν να εγγραφούν στον σύλλογο μας, θα είναι μεγάλη η χαρά να τους υποδεχθούμε. Να σημειωθεί ότι για την χρονιά αυτή οι συμμετοχές των κατηγοριών MX65 MX85, MX125 τα έξοδα των συμμετοχών τα αναλαμβάνει  ο Σύλλογος Α.ΜΟ.Σ.Σ με την υποστήριξη ''ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑRKET ΣΠΥΡΙΔΗΣ''.
Οι μεταγραφές είναι ελεύθερες και η διαδικασία έχει ως εξής:
Ο αθλητής συμπληρώνει και υπογράφει το έντυπο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ που θα βρείτε ΕΔΩ, το σφραγίζει το σωματείο από το οποίο αποχωρεί και το καταθέτει στο σωματείο που επιθυμεί να μετεγγραφεί, ο εκπρόσωπος του σωματείου σφραγίζει  υπογράφει  και αποστέλλει το έντυπο στο email secretary@amotoe.gr.
Το κόστος για την έκδοση της νέας κάρτας  του  αθλητή ανέρχεται στα 10€
Εφιστούμε την προσοχή των αθλητών στα παρακάτω:
Σύμφωνα με τον Ν.2725/99 και τον Ν.4726/2020, για να συμμετέχει αθλητής σωματείου σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους αγώνες της Ομοσπονδίας, θα πρέπει:
Να επιλέξει σωματείο που να διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση.
Αν το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση, ο αθλητής ΔΕΝ μπορεί να συμμετέχει σε διοργανώσεις πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων ή των τελικών φάσεων πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων.
Αν το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση, ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει στους υπόλοιπους αγώνες τοπικού χαρακτήρα, εφόσον δεν  έχει περάσει διετία από την ίδρυση του σωματείου ή από την ημερομηνία ισχύος του νόμου 4726/2020 (δηλ εντός διετίας από 18.9.2020 μέχρι το αργότερο την 18.9.2022) 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.