Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεθνής διάκριση για την Γιαννιτσιώτισσα συγγραφέα και ποιήτρια Μαρία Ποπκιώση


Μια εξαιρετικά σημαντική διεθνή διάκριση που έχει αναφορά στην αδελφοσύνη των λαών έλαβε η συντοπίτισσά μας, Γιαννιτσιώτισσα, συγγραφέας και ποιήτρια Μαρία Ποπκιώση!
Συγκεκριμένα η Μαρία Ποπκιώση έλαβε από την Ένωση Τεχνών, Πολιτισμού και Τουρισμού με έδρα την Κωνσταντινούπολη, το βραβείο "Το Φως του Γαλατά" για το έτος 2020, για την συνεισφορά της στην ειρήνη και την φιλία των λαών και στην ποίηση.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Osman Ozzturk, "το βραβείο αυτό απονεμήθηκε σε 65 καλλιτέχνες από 19 χώρες που συνέβαλαν στην παγκόσμια ειρήνη και φιλία και διευκόλυνση των τεχνών και του πολιτισμού." 
Επίσης, μεταξύ άλλων, ο κ. Ozztourk, επισημαίνει: "Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Τεχνών, Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη είναι υπόχρεη σε όσους έχουν προστιθέμενη αξία στην βράβευση μας και σε όλους τους καλλιτέχνες που είναι αποδέκτες αυτής της βράβευσης. Επιθυμώ οι καρδιές και οι χώρες μας να αγκαλιαστούν από αγάπη και στοργή καθώς και το Γαλατά Φως για φιλία και αδελφότητα του κόσμου να φωτίζει το ταξίδι ποίησης, τέχνης και πολιτισμού. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιφανείς καλλιτέχνες. Ειλικρινά χαιρετίσματα..."
Η Μαρία Ποπκιώση, με αφορμή την "υπέροχη έκπληξη" για την βράβευσή της, όπως την χαρακτηρίζει, αναφέρει τα εξής:
"Eυχαριστώ θερμά την Ένωση Τεχνών, Πολιτισμού και Τουρισμού με έδρα την Κωνσταντινούπολη, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Osman Ozzturk και το εξέχων μέλος αυτής κ. Mesut Senol για την τιμή να μου προσφέρουν το βραβείο To Φως του Γαλατά για το έτος 2020, για την συνεισφορά στην ειρήνη και την φιλία των λαών και στην ποίηση. Ήταν μια υπέροχη έκπληξη σήμερα το πρωί αυτό το βραβείο...ευχαριστώ θερμά!!!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.