Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των χώρων υγιεινής στο Δημοτικό σχολείο Νέας Πέλλας (φωτο)



Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Πέλλας Γιώργος Αρετάκης, με ανάρτησή του στη σελίδα της Κοινότητας, γνωστοποιεί τους γονείς και κηδεμόνες την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των χώρων υγιεινής του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Συγκεκριμένα αναφέρει: 
   
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι εργασίες  στο Δημοτικό σχολείο  Νέας Πέλλας για την ανακαίνιση των  τουαλετών μέσω του προγράμματος "Φιλόδημος" του Δήμου Πέλλας, τελείωσαν. Από σήμερα (Δευτέρα 22/2 /2021) μπορούμε και τις χρησιμοποιούμε. Ήταν ένα αίτημα  του σχολείου εδώ και πολλά χρόνια. Αναμένουμε  τον εξοπλισμό για την τουαλέτα των ατόμων με αναπηρία και τις ράμπες  στην είσοδο του κτιρίου και τις τουαλέτες. 
Επίσης μέσα από το προσωπικό του δήμου Πέλλας  έγινε και ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός του σχολείου. Στη διάρκεια της χρονιάς θα γίνουν κι άλλες εργασίες στο σχολείο μας . 
 Χαιρόμαστε πολύ όταν ο χώρος του σχολείου μας γίνεται λειτουργικός και ομορφότερος .   
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας που έχει δώσει προτεραιότητα στη συντήρηση και  αναβάθμιση των σχολικών υποδομών . 
Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι εργασίες και στα υπόλοιπα σχολεία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.