Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας



Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.30΄ συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
2. 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
3. Απόδοση χρηματοδότησης στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων (A’ κατανομή) (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4. Ενημέρωση περί της πορείας υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
5. Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Έδεσσας» (Εισηγητής: Πρόεδρος).
6. Έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Τουρισμού για την πρόθεση σύστασης ανώνυμης εταιρείας διαχείρισης ιαματικών πηγών (Εισηγητής: Δήμαρχος).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ο προβληματισμός μου ως πολίτης είναι : ποιες θεωρούνται ιαματικές πήγες στον δήμο Έδεσσας.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να εισηγείται ο ίδιος ο Δήμαρχος , μάλλον θα αφορά τις εργασίες που κάνει στο ποτάμι. Θα θέλει να εμφανίσει το έργο ως ανάπλαση ιαματικών πηγών για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

      Διαγραφή
    2. συμπαράσταση στην αριδαια για τα λουτρά είναι φιλε μην διαβάζεις τι γράφει η κατινα

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  2. Προς όλο το ΔΣ κάτω από την Έδεσσα τα αυλάκια που κατέβενουν ειναι γεμάτα λύματα εδώ και χρόνια παρακαλώ κάντε κάτι ίδιος τώρα με τον Κορονοιο τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα για μολύνσεις με αυτά τα λύματα ο κόσμος ποτίζει τα ζαρζαβατικά του.το θέμα δεν είναι ποιος φταίει.ειναι πολύ παλιό απλά κάντε κάτι.και εσεισ η αντιπολίτευση μην τολμήσετε να ρίξετε ευθύνες είναι και δικοσασ φάουλ από τα παλιά.μια βόλτα στον λόγγο θα σας πείσει άσε που οι ποιο πολύ ξέρετε τι γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.