Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου σε τροχαίο στην Έδεσσα



Σοβαρά τραυματίσθηκε ένας 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας το βράδυ της Δευτέρας σε τροχαίο ατύχημα στην Έδεσσα. Συγκεκριμένα στην περιοχή των Λυκείων Έδεσσας (Lidl) ο μοτοσικλετιστής συγκρούσθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, που διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Πως είναι το παιδί;πολύ κρίμα μακάρι ο θεος να τον βοηθήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θεος να βαλει το χερι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι ολόψυχα να γίνει γρήγορα καλά ο νεαρός. Δυστυχώς όμως με αφορμή αυτό το γεγονός ενώ έχει δύο τεράστια πάρκινγκ το συγκεκριμένο κατάστημα κάποιοι ανεγκεφαλοι παρκάρουν ακριβώς επάνω στο στοπ, στην στροφή και αν ήταν δυνατόν να μπαιναν στο κατάστημα με το αμάξι. Και αν τολμήσεις να πεις κάτι σε άγριο κοιτάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτοί οι "μάγκες" παρκάρουν όπου τους βολεύει.. ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνουν πάνω στη διάβαση μπροστά σε ράμπα. Αλλά όταν καλείς την τροχαία σου απαντούν "κουκούλα να βάλεις" αν όχι τίποτα χειρότερο.
      Εύχομαι ολόψυχα το παιδι να είναι καλά και να είναι γερό!

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως.Κατοικω πίσω απ το πάρκινγκ των φορτηγών που εξυπηρετούν το LIDL και δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα είναι καθημερινά. Η αστυνομία θα έπρεπε να παίρνει πινακίδες και διπλώματα. Αλλά αναλώνονται σε σπουδαιότερα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.
      ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.
      ΞΕΧΑΣΑ ΛΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ....ΠΕΛΑΤΕΣ

      Διαγραφή
  5. Ξέρει κάποιος πως είναι το παιδί; Αν είναι σοβαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μπροστά στο.λιντλ είναι στη στροφή από τα Λύκεια προς λυκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.