Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης - Πρώτος σε ψήφους ο Στέργιος Αντωνίου



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η νέα ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο Κωσνταντίνος Νίκας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αντίπαλος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, απέσυρε την υποψηφιότητα του.
Μετά το πέρας της διαδικασίας, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα που καθιστούν «πανηγυρική» την νίκη του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας στο ποδοσφαιρικό έπος του 2004, έλαβε 66 από τις 68 ψήφους.
Η παρουσία του Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο, χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο σύνολο του, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα την χαιρέτισαν, τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στο συγχαρητήριο μήνυμα του, επεσήμανε χαρακτηριστικά: 
«Συγχαρητήρια στον οικουμενικό Θοδωρή Ζαγοράκη, νέο Πρόεδρο ΕΠΟ. Ως αρχηγός οδήγησε την Εθνική στο έπος Euro 2004, ως επικεφαλής καλείται τώρα να οδηγήσει στην ανασυγκρότηση του ποδοσφαίρου μας με την εφαρμογή Ολιστικής Μελέτης της FIFA και της UEFA. Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση».
Στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, δεν εξελέγη κανένας από τους διεθνείς το 2004 που έθεσαν υποψηφιότητα και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ανατολάκης, Άγγελος Χαριστέας και Παντελής Καφές, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης απέσυρε εχθές (26/3) την υποψηφιότητά του.
Σύμφωνα με τα σχετικά αποτελέσματα, τις 11 θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καταλαμβάνουν οι:
 
Στέργιος Αντωνίου  63 ψήφοι 
Παναγιώτης Δημητρίου  59 
Γιώργος Χατζησαρόγλου  54
Μάνος Γαβριηλίδης  53 
Δημοσθένης Κουπτσίδης  52 
Δημήτρης Μπουχλαριώτης  51 
Λεωνίδας Θωμαϊδης  50 
Τάκης Παπαχρήστος  50 
Κλέαρχος Τζαφέρης  49 
Κυριάκος Φύτρας  48 
Άγγελος Δανιήλ  47
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Μπράβο Στέργιο, μπράβο Μίμη. Τιμήσατε την Πέλλα, την ΕΠΣ Πέλλας και όλους μας. Ένας κοινός μας φίλος από Κρύα Βρύση εδώ και δύο βδομάδες μιλούσε γι αυτήν την πρωτιά με βεβαιότητα και εμείς αναρωτιόμασταν από πού πηγάζει η σιγουριά του. Δικαιώθηκε όμως γιατί εκτός από πολιτική στην οποία είναι μέντορας, απέδειξε οτι ξέρει και το ποδόσφαιρο. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ωραία μέρα για το ποδόσφαιρο της Πέλλας και της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως,το ποδοσφαιρο της Ελλαδας του χρονου θα παιζει στην Β΄εθνικη της ευρωπης,ξενοι διατητες παιζουν στην Ελλαδα,το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει και ειδικα αυτο της πελλας.Στην πελλα απο 90 και παραπανω ομαδες εχουν μεινει 45 με οτι αυτο συνεπαγεται.Υποψηφιος συμβουλος ΕΠΟ παντελης καφες,ο ανθρωπος που επαιξε στο στημενο[συμφωνα με την δικαιοσυνη]ματς ολυμπιακος\βεροια αλλα δεν θυμοταν! [ευτυχως δεν εκλεχτηκε].Κατα τ΄αλλα ΄΄μια ωραια μερα για το ποδοσφαιρο της Πελλας και της Ελλαδας΄΄.

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα θα έχει την ίδια επιτυχία που έχει και ως ευρωβουλευτης ο νέος Πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλη επιτυχια. Ελαμψε δια της αποσιας του.

      Διαγραφή
    2. Τι ... ήταν και.. ευρωβουλευτής!!!!

      Διαγραφή
  4. Προδότη Ζαγοράκη του Κούλη και του χοντρού τσιρακι έγινες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες Αντωνιου και ενα ευχαριστω στον Τσωτσο που τον πουλησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ Σηφάκης και Τζάκρη εκλεγεικανε ο Ζαγοράκης δεν θα εκλεγεί.που στο κάτω κάτω έκανε περιφανη την Ελλάδα μας.αυτοι τι κάναν;δεν ξεχνάμε τι ψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξένοι ποδοσφαιριστές, ξένοι διαιτητές, ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Εσένα σου φταίνε τι ψήφησαν αυτοί και για μας φταίει που ζεις εσύ σε αυτήν την χώρα!!!

      Διαγραφή
  7. Στην μαγειρική άριστοι...γι αυτό τους επέλεξε ο Κούλης, για να κάνει τα δικά του (Μαρινάκης και σία) παιχνίδια. Κατά τα άλλα θα εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο. Πάπαλα... Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει μα πάντα κωλοσέρνετε, όπως έλεγε γνωστός αρτοποιός κάποτε στην πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.