Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Έδεσσας: Πρωτοβουλία και χορηγίες για ράψιμο στολών στο προσωπικό



Στην ενίσχυση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας μέσα από συγκεκριμένες χορηγίες προχώρησαν επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής της Σκύδρας, προκειμένου να ραφτούν στολές στα εγγεγραμμένα μέλη του, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες παροχής υπηρεσιών του προσωπικού του νοσοκομείου.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου Ανδρονίκης Σάγγα, με τη συναίνεση φυσικά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Φυσικά, εκτός από τις χορηγίες θα συμβάλλει οικονομικά και το ταμείο του Σωματείου για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος του ραψίματος των στολών. 

Ευχαριστήριο
Η Πρόεδρος Ανδρονίκη Σάγγα και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας εκφράζουν δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες τους προς τους παρακάτω επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τις χορηγίες τους:
- jorjo karai NEA START FRUIT ΕΠΕ
- Μακεδονική (Οικογένεια Χαλβατζή, Αγρόκηπος, Χαλβατζή Αιγαίο)
- LABRIDIS BROSs SA
- Ta Panta (Τσιγάρα, Ψιλικά, Τρόφιμα- Σεϊτανίδης Ευστάθιος- Γεώργιος)
- Sulce Georgios Fruit
- Σεμερτζίδης Αδάμ, Φανοποιός, Ριζό Σκύδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.