Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:  Ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πορεία της εκκαθάρισης της εταιρείας «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και αναλόγως τη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων: 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Δεν ξέρει την αμοιβή του εκκαθαριστή, χα χα χα, εδώ ο εκκαθαριστής εκεί ο εκκαθαριστής που είναι ο εκκαθαριστής χα χα χα.. Βρε εσύ δεν τον έβαλες τον εκκαθαριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο Τάκη Γιωγα... είσαι ο μόνος που του ισιώνεις τη γραβάτα.. ΥΓ είναι τόσο λίγος που δεν μπορεί ούτε μόνος του να βγει χωρίς τον υποβολεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ... ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΤΣΑΓΓΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ

      Διαγραφή
  3. Με τα νερά στον λόγγο το θα γίνει.για άλλη μια χρονιά δεν έγινε συντήρηση.στο ψυκτικό,νερό για να ραντίζουμε από τα σπίτια μας γεμίζουμε τα βυτία.δεν ντρέπεστε λίγο.αρχιζει η περίοδος των φρούτων πρέπει να ποτίζουμε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξωφρενικό !. Ο Γιάννου είπε ότι η εταιρία δεν έβγαινε οικονομικά και έπρεπε να κλείσει γιατί το μισθολογικό κόστος ήταν μεγάλο . Παράλληλα όμως συνεχίζει να λειτουργεί και μετά την εκκαθάριση. Τότε δεν είχε μισθολογικό κόστος ; Και άφησε έναν άγνωστο εκκαθαριστή να δουλεύει το μαγαζί των Καταρρακτών; Μήπως δεν ήταν άγνωστος ; Ο Γιάννου δεν ήξερε τι γινόταν; Δηλαδή πόσο ακόμη θα υποτιμά την νοημοσύνη μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μάθαμε χθες, ο δήμαρχος δε γνωρίζει ποια είναι η αμοιβή των εκκαθαριστών.
    Ο αντιδήμαρχος οικονομικών δηλώνει ότι δεν έχουν πάρει χρήματα οι εκκαθαριστες από το δήμο ακόμα, επίσης μας διαβεβαιώνει με ανακούφιση προς αυτόν και τους διαχειριστές όλων των ετών ότι όλες οι διαδικασίες είναι νόμιμες και είναι όλοι απαλλαγμένοι, το νόμιμο τους νοιάζει, το ηθικό δεν τους αγγίζει.
    Ο δήμαρχος δηλώνει πως λόγω της καθυστέρησης δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Από όσο ξέρω απαραίτητα για να κατέβεις υποψήφιος σε εκλογές.
    Μάθαμε επίσης ότι οι εκκαθαριστες κατά δήλωση τους μόνο σε γενική συνέλευση έχουν υποχρέωση να παρευρεθούν και όχι σε ΔΣ του Δήμου.
    Σε γενική συνέλευση όπου ο δήμος κατέχει το 98% των μετοχών αλλά δεν έχει για κάποιο λόγο τη βούληση να το κάνει λέγοντας πως αυτό θα το αποφασίσουν οι εκκαθαριστες πάλι.
    Περίεργα πράγματα ακούσαμε χθες πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη στιγμή η Πυθία μασάει φύλλα δάφνης και λέει: υπάρχει ο εκκαθαριστής αλλά και δεν υπάρχει, υπάρχει ηθική ευθύνη αλλά όχι νομική, για αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρη. Όταν άκουσε όμως το χρέος και ότι αυτό μετατίθεται στους δημότες είπε απευθυνθείτε στην Νικολούλη για να σας βρει τον εκκαθαριστή! Το θέατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εαν τελικά το θέμα είναι στην δικαιοσύνη μετά απο τις καταγγελίες για εικονικά τιμολόγια η για υπερτιμολογηση των αγορών ,εκει ΠΙΣΤΕΎΩ θα αποδοθούν οι ευθυνες των διοικήσεων απο το 2008 εως και την διάλυση της Τουριστικής ΑΕ και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους ΜΑΚΑΡΙ να λάμψει η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ και να αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους γιατί υπάρχουν ευθύνες για πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λαός της Έδεσσας ζητάει να αποδοθούν επιτέλους ευθύνες.φτανει ποια μιλάμε για εκατομμύρια χαμένα ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.