Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Θωμαΐδης: Οι αυταπάτες και οι παραισθήσεις για την κα Τζάκρη συνεχίζονται…


Τώρα για άλλη μια φορά αφού κατά την δική της φαντασίωση κατασκεύασε και το Δικαστικό μέγαρο, προσπαθεί να καπηλευθεί και το νέο Αθλητικό κέντρο της Έδεσσας. Έφτασε στο σημείο μάλιστα η κα Τζάκρη μετά από πολύμηνους υπολογισμούς στους οποίους επιστρατεύθηκε όλο το οικονομικό τμήμα του Σύριζα να καταλήξει και στην αναλογία που αντιστοιχεί στον Σύριζα το Έργο… τα 8/10 λέει τους ανήκουν. 
Ας ενημερώσει κάποιος την Κα Τζάκρη πως το 1 εκ. με το οποίο χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και και της Δημοτικής του Ομάδας μόνο.
Φυσικά η κα Τζάκρη πιστεύει πως με 1 εκ. ευρώ σήμερα μπορείς να κατασκευαστεί, εκ του μηδενός, ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ότι εκεί στον Σύριζα, βρίσκονται εκτός πραγματικότητας, επίσης καταδεικνύει το γιατί στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης τους, η κα Τζάκρη (παρά του ότι διετέλεσε υφυπουργός) δεν έχει να επιδείξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ έργο στην Πέλλα… Όλα όσα προσπαθεί μετά μανίας να καπηλευθεί παραπλανώντας τους πολίτες επαναλαμβάνοντας τα ίδια αρχαία ρητά, είτε δεν είναι δικά τους και τα καπηλεύεται, είτε τα βρήκε έτοιμα προς ολοκλήρωση και επί 4.5 χρόνια δεν κατάφερε - πρόλαβε να τα ολοκληρώσει.
Το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη 1,5 εκ ευρώ για τα οποία γίνεται αγώνας από τον Δήμαρχο και τους βουλευτές της ΝΔ, να βρεθούν από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία και θα βρεθούν ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο για την Έδεσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μας προτρέπει η κα Τζάκρη να κάνουμε υπομονή ώστε να εγκαινιάσει ο Α. Τσίπρας το έργο, φαντάζομαι πως θα εννοεί να κάνουμε μεγάλη υπομονή την οποία εγώ τοποθετώ κοντά στους εορτασμούς των 300 ετών από την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον Τουρκικό ζυγό, την οποία τόσο απεχθάνονται εκεί στον Σύριζα.
Απορίας άξιο είναι φυσικά το γιατί η κα Τζάκρη δεν κάνει ποτέ καμία αναφορά σε κάποιο έργο που να αφορά τα Γιαννιτσά, την Αλμωπία η την Σκύδρα… έχει μια αδυναμία διακρίνω στην Έδεσσα, γιατί άραγε ;;;

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Αν. Γραμματέας Εργαζ. Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα ΝΔ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Το παρασπούρι μίλησε και κρίνει την Υπουργό. Λες και αυτός προσφέρει κάτι στον Νομό. Όλα για μια καλλίτερη θέση στην Ν.Δ όλα για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πια κρίνει την υπουργο χαχαχα ρε αι από εκεί όλοι σας όλοι τα ίδια είστε γιατί να μην κρίνουμε την υπουργο έχει το αλάθητο εεεε

      Διαγραφή
  2. Βρε αν.γραμματεα εργαζ...μπλα μπλα..τι προσπαθείς να κάνεις;Να πάρεις πόντους πολιτικούς και λες κάτσε να την πω στη Τζάκρη.Δεν σε παίρνει βρε αν.γραμματεα.Λαθος θέμα διάλεξες(όλοι γνωρίζουν την συνδρομή της Τζάκρη στα δύο θέματα),αλλά και είσαι πολύ κοντούλης για την Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που και οσπου βγενει ένας τυχαίος και κρίνει τη τζακρη που είναι στη (κυβέρνηση) ενω οι άλλοι τρεις βουλευτές της ΝΔ είναι στην (αντιπολίτευση) τουμπεκί ψιλοκομμένο για ότι γίνετε φταίει η τζακρη ούτε στο μικρό το δακτιλακι δε τη φτάνουν όλοι μαζί όμως αυτή η κυβέρνηση μόνο τίποτα άλλο και εσύ αν γραμματέα δες κάποια άτομα σε γλείφουν ανέφερε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μίλα κύριε Θωμαίδη...βγάλε το θυμό που έχεις μέσα σου..βγάλε το δεύτερο πρόσωπο που κρύβεις..Και μετά έρχεται η ισορροπία.
    Το κακό με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι πάνε κι εκκλησία και δηλώνουν καλοί Χριστιανοί αλλά την επίθεση στο συνανθρωπο θα την κάνουν...Γραμματείς και φαρισαίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαγώθητε ξεφτυλεεεεεεεεσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας τον μαζέψει κανείς ,ίσως ο Διονύσης είναι ο καταλληλότερος.Ζημιά κάνει.Βουλευτής είναι,απο τον λαό εκλέγεται, χρειάζεται και λίγο σεβασμός.Από σπόντα μπήκε στην κεντρική επιτροπή μετά από παραιτήσεις άλλων στελεχών.Έλεος πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας δείχνει κάποιος το φεγγάρι και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο. Εντάξει ο Θωμαίδης δεν είναι τέτοιο αστέρι σαν τη Τζάκρη αλλά δε την είπε και καμπούρα την Μεγαλειοτάτη.Δυο στοιχεία με αριθμούς για ένα έργο έδωσε και θα τον φάμε. Εντάξει το καταλάβαμε .Τζάκρη και ξερό σανό εεεε ψωμί ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάνει κακό στο κόμμα ο κυρ Νίκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο μοναδικοσ που μιλαει ξεκαθαρα και δεν κρυβεται πισω απο ανονυμιες και υπουλα σχολια
    μπραβο Νικο συνεχισε ετσι εισια ο καλυτερος απο ολους και να σε βριζουν και μερικοι δεν πειραζει καλο σου κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο 1,40 εσύ έχεις ωραίο όνομα που μιλάς για τους άλλους ανωνύμους και στηρίζεις τον άλλον που λέει για τη τζακρη που είναι στη (κυβέρνηση ) ενώ για τους τρεις πέρα βρέχει ο νικος είναι ο νονός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.