Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη κίνηση για τις δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία



Ο χρόνος περνά γρήγορα και οι πρόσφατες αλλαγές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές "έσπρωξαν" τις πολιτικές διεργασίες. 
Στην Αλμωπία άρχισε να γίνεται ορατή η εκδήλωση νέας υποψηφιότητας από ένα άτομο με πολιτική δράση που φέρεται να... πήρε το «δαχτυλίδι» της διαδοχής από τον επικεφαλής  δημοτικής παράταξης και πραγματοποιεί τις πρώτες αναγνωριστικές κινήσεις οι οποίες θα κρίνουν και το αν τελικά θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Δεν είναι από τη γαλάζια πτέρυγα που εκεί οι μνηστήρες είναι πολλοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δρόμος δείχνει να είναι πολύ δύσκολος και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορεί να ευδοκιμήσει, αφού τα μηνύματα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. 
Έτσι λοιπόν διαφαίνεται μια αλλαγή στο σχήμα των υποψηφιοτήτων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές και βέβαια καθοριστικός θα είναι και ο χρόνος των βουλευτικών εκλογών για το τι μέλλει γενέσθαι τελικά. 

«Ο Πελλαίος»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. το όμορφο θα ήταν ,ωραίες παρέες με προοδευτικούς ανθρώπους να αναδείκνυαν και επικεφαλής υποψηφιοτήτων.
    1. Η Αλμωπία χρειάζεται επιστροφή στην κανονικότητα όπως έλεγε και ο Μητσοτάκης.
    2.Ελλείψει ποιοτικού πληθυσμού, όποιος κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος να προσέξει να μην έχει άλλα μπάζα στον συνδυασμό του.Φτάνει τόσο.
    3.Να μην ξεχνάμε τους πολιτικούς κανόνες της εποχής που ζούμε :Α) τα ακροδεξιά μορφώματα είναι στη φυλακή ως εγκληματική οργάνωση.Β) τα κινήματα των δικαιωμάτων των γυναικών δείχνουν ότι οι παραδοσιακές αξίες ας ανοίξουν το δρόμο στο οξυγόνο που λείπει από πολλούς...και Γ) την απλή σοφία που δεν πρέπει να ξεχνάμε: ότι είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι και Ηθικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έγραψες για έλλειψη ποιοτικού πληθυσμού να το πάρεις πίσω. Είναι απαράδεκτο. Είναι ντροπή να θεωρείς ότι οι συμπατριώτες σου στερούνται ποιότητας. Ανακάλεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι γεγονός . Η Αλμωπία έχει αδειάσει από κόσμο με παραστάσεις γνώσεις και όραμα. Το δείχνουν τα νούμερα των υπηρεσιών : υπέργηροι , άνεργοι, άτομα που ζουν με ΚΕΑ , και εργάτες γης , χωρίς διάθεση υπεροψίας αποτελούν το 60% του πληθυσμού. Είναι ντοκουμέντο η έλλειψη ποιότητας , δεν είναι άποψη.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν παραθέσεις στοιχεία είναι άποψη και όχι ντοκουμέντο όπως λες. Μην ισοπεδώνεις την Αλμωπία. Έχει άξιους και ικανούς για να ηγηθούν σε μια αξιόλογη κίνηση για την διεκδίκηση του Δήμου.

      Διαγραφή
    3. Άποψή του-της είναι και τέρμα ισοπεδωτικός-κη και δη κοινωνικά αμόρφωτος-τη.

      Διαγραφή
  3. με δεδομένο ότι αγαπάμε την Αλμωπία, θα θέλαμε όλοι μας , 3? 4? δεν ξέρω πόσα ψηφοδέλτια με αντίστοιχους ικανούς συνδυασμούς.Όταν οι θέσεις ευθύνης...Δημαρχος 4-5 αντιδήμαρχοι...2-3 πρόεδροι επιχειρήσεων κλπ πρέπει να είναι αετοί ,αστέρια που λάμπουν κι όχι μετριότητες...Αυτό σημαίνει ότι συνολικά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση 35-40 άτομα πολύ καλύτεροι απ το μέσο όρο...με Ευρωπαϊκές παραστάσεις αν γίνεται..θα πρέπει να είσαι υποψήφιοι.Όταν(π.χ.)..συνταξιούχοι του Δημοσίου με απολυτήριο Λυκείου ή κτηνοτρόφοι που κυκλοφορούν είναι πρώτοι σε ψήφους...αυτό κάτι δείχνει.
    Για πολύ κόσμο στην Αλμωπία καλώς ή κακώς υπάρχει μια σύγκριση με το τι κάνει η Βέροια,η Έδεσσα η Κατερίνη και όχι η Σκύδρα ,η Γουμένισσα και το Αμύνταιο.Αν στόχος μας είναι να παραμένουμε μια κωμόπολη να χαμε να λέγαμε...Οκ...έχει και ικανούς και άξιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναφέρεται ένα (1) πάρκο με άδεια για να πάει κάποιος με τα παιδια του τ0 2021 στην Αλμωπία(όχι 2) .
    (Σε άλλες πόλεις κάνουν διαγωνισμό για το ''εξυπνότερο'' - ομορφότερο πάρκο).Στην Αλμωπία ονομάζεται παιδική χαρά πάρκο με τσιμέντα επικίνδυνο για παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά όλα είναι θέμα με ποιόν συγκρίνεσαι. Με τα καλύτερα ή με τα χειρότερα?
    (πχ)Πες μου πόσες δομές πολιτισμού έχει ο τόπος σου ,να σου πω ποιός είσαι.
    (πχ) πες μου πόσοι κάτοικοι κάνουν ανακύκλωση να σου αν έχεις ποιότητα ζωής.Κοκ
    Απ την άλλη :σε κάποια μέρη στήνουν μονάδες καινοτομίας κι έρχονται απ το εξωτερικό να μείνουν πάλι πίσω ενω εδώ ο άλλος βγαίνει στη σύνταξη στα 55 και γίνεται αντιδήμαρχος !Ανέκδοτο ναι.Ποιότητα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μόνο που σπάνεις τα λάστιχα σου μέσα στην Αριδαία...τέλος...τόσα βαθουλώματα δεν θα βρεις σε έδρα Δήμου όσο και να ψάξεις...Διαφωνεί κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.