Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα του Διοικητή της 3ης Υ.Πε. Παναγιώτη Μπογιατζίδη για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πλανήτης τιμάει σήμερα 7 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε συνθήκες πανδημίας και μάλιστα τρίτου σφοδρού κύματος.
Μία πρωτόγνωρη εδώ και 100 χρόνια υγειονομική κρίση, για την οποία θυμόμαστε πολύ καλά πότε εισήλθαμε, δεν γνωρίζουμε ωστόσο ούτε μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια, πότε θα απελευθερωθούμε.
Μία κρίση δημόσιας υγείας, η οποία άλλαξε τον κόσμο μας, τις οικονομίες, τις επιχειρήσεις, τις εργασιακές συνθήκες και τις κοινωνικές συμπεριφορές.

Ο Διοικητής της 3ης Υ.Πε., Παναγιώτης Μπογιατζίδης
Με αφορμή την ημέρα αυτή, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (όπου ανήκουν τα νοσοκομεία της Π.Ε. Πέλλας), Παναγιώτης Μπογιατζίδης, στέλνει το παρακάτω μήνυμα:
"Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί διεθνώς ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας! 
Σε αυτή τη διεθνή κρίσιμη συγκυρία η πανδημία ήρθε να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η υγεία την οποία τείνουμε να θεωρούμε δεδομένη. 
Όλοι μας στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα διαρκή αγώνα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η φετινή χρονιά ελπίζω πως θα σηματοδοτήσει την επιστροφή μας στην ασφάλεια και την ηρεμία που μας χαρίζει το αγαθό της Υγείας!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.