Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρυώτισσα: Πρόστιμο 5.000 € σε 63χρονο που παραβίασε την καραντίνα



Έναν 63χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στην Καρυώτισσα, για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί συνελήφθη να κυκλοφορεί, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι 4 Μαΐου, λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Στον 63χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο  5.000 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Που να δείτε τι γίνεται ο άλλος είναι καραντίνα και έχει ανοιχτά τα μαγαζιά του !!! Ο έλεγχος είναι μηδέν η ηλιθιότητα στο φουλ μπροστά στο χρήμα δεν σέβονται τίποτα!!!Για υγεία μιλάμε ρε βλήματα καθίστε ρε δολοφόνοι γιατί δεν πάτε στους γονείς σας να τους κολλήσετε και πάτε έξω; Όχι 5 χιλιάδες 25 πρέπει ειδικά σε αυτούς που έχουν επαφή με κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από τη μιά ρίχνουν πρόστιμα κι από την άλλη κλέινουν το μάτι οι Αρχές στην παρανομία! Τα πάρκα και οι πλατείες ασφυκτικά γεμάτες! Εμβολιασμοι ; Ούτε το 20% του πληθυσμού! Απαγορεύονται οι μετακινήσεις απο Νομό σε Νομό,αλλα ελεύθερη η εστίαση! ψηφίσανε και το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, διότι με την "επιτυχή" αντιμετώπιση του κορονωιού δεν εξηγουνται 3-4.οοο κρουσματα ημερησίως και 50-100 θάνατοι,να μην κυνηγηθούν νομικά οι υπεύθυνοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρε το δωρακι σου να βαλεις μυαλο!Απο κατι τετοιους ανεγκεφαλους την παταμε ολοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι δολοφονοι...πεθαναν παρα πολλοι αδικα γιατι αυτοι οι φονιαδες δεν κλεινουν τα μαγαζια τους και δεν κανουν την καραντινα τους!! Φταιμε και εμεις που ενω τους βλεπουμε δεν τους προδιδουμε!! Υπαρχει και χειροτερο!! Ατομο που νοσουσε εκτος που δεν εκλεισε την επιχειρηση του και δεν απομονωθηκε ...αντιθετως πηγε και σε σπιτι οπου αρρωστησαν οι ανθρωποι και πεθανε το ενα ατομμο! Και σιγουρα θα πηγε σε πολλους γιατι σχεδον σε ολα τα σπιτια εσπειρε τον κορονοιο!! Στυγεροι δολοφονοι ειναι αυτοι!! Πενηντα χιλιαδες να ειναι το προστιμο να τους κλεισουν τα μαγαζια και να μην τους δωσουν αλλη φορα αδεια να ξανανοιξουν!! Δεν ντρεπεται 63 χρονων δεν μπορουσε να παλουκωθει και να σκασει μεσα στο σπιτι του???? Να ειναι καλα αυτος που ειδοποιησε την αστυνομια!!Να εχουμε τον νου μας και ολοι να αστυνομευουμε αφου δεν πρυτανευει η λογικη σε αρκετους που ζουν αναμεσα μας!! Καλη Ανασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους!Ελάτε και στη Σκύδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.