Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.445 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Tετάρτης (7/4). Εβδομήντα τέσσερα από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ανοίγουν και τα σχολεία.Αποριας άξιον.Με αυτή την κατάσταση πως παίρνουν τέτοιες αποφάσεις;Κρίμα για την επιτροπή.Εχουν γίνει έρμαια,πιόνια στα θέλω της κυβέρνησης.Εχουν χάσει τον σεβασμό της κοινωνίας.Τελικα όντως ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν δοθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων των λοιμοξιωλογων στην δημοσιότητα, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε γιατί παρά την πολύμηνη καραντίνα η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπήρχε καραντίνα ούτε θα υπάρξει ποτέ..
    Αν η καραντίνα που εννοούν και εννοούμε όλοι είναι τα κλειστά μαγαζιά...τότε ορθά δεν μειώνονται τα κρούσματα..και όσο αυξάνουν τα τεστ θα αυξάνονται και τα κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς στη Πέλλα υπάρχουν πάρα πολλοί αρνητές. Μα καλά δεν βλέπουν πόσοι άνθρωποι χάνονται στο νομό καθημερινά; Πότε τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τόσες πολλές κηδείες; Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι και ελαφριά να τον περάσεις τον ιό μπορεί να σου αφήσει προβλήματα σε πολλά όργανα. Φτάνει πια εφαρμοστε τα μέτρα στο κάτω κάτω είστε πολίτες ενός κράτους και πρέπει να υπακούετε στους νόμους και στις αποφάσεις.Αν δεν θέλετε να υπακούσετε τότε πάτε να ζήσετε στη ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τους νόμους και το κράτος μου άρεσε πολύ,το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι,όταν αυτοί γράφουν τους νόμους να μην πω που το ίδιο θα κάνει και ο κόσμος. Αν μπορεί κάποιος ας σταματήσει την μπακογιαννενα να μην πάει Κρήτη το Πάσχα,εδώ κολλάει το "δεν σας βλέπω".Καληνύχτα μας.

      Διαγραφή
  5. Ναι καλα...Το ΓΝ Γιαννιτσων σαν νοσοκομειο covid μαζευει:Αλεξανδρεια,Χαλκιδωνα και χωρια απο το Κιλκις...ΟΛΑ τα θετικα pcr χρεωνονται στην Πελλα και ο νομος(περα απο τα δικα του) γινεται οχι κοκκινος αλλα μαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.