Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία του Βαγγέλη Θωμά: Πνιγμένα σκυλιά εδώ και ημέρες στην λιμνοδεξαμενή της Αγ. Φωτεινής! (φωτο)



Την ύπαρξη νεκρών, πνιγμένων σκυλιών μέσα στη λιμνοδεξαμενή της Αγίας Φωτεινής του Δήμου Έδεσσας, κατήγγειλε στη χθεσινή συνεδρίαση ο Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι βρίσκονται εκεί εκτεθειμένα στην επιφάνεια της λιμνοδεξαμενής τα κουφάρια των ζώων εδώ και ημέρες.
"Κορυφαίο ζήτημα, με φιλοζωική, περιβαλλοντική και ανθρώπινη διάσταση, όπως ενημερώθηκα μόλις χθες, το γεγονός ότι υπάρχουν πνιγμένα σκυλάκια στην λιμνοδεξαμενή της Αγ. Φωτεινής εδώ και ημέρες χωρίς να έχει υπάρξει κάποια μέριμνα από τον Δήμο μας", σημειώνει ο κ. Θωμάς σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, όπου δημοσιεύονται και σχετικές φωτογραφίες, προσθέτοντας: "Το μόνο που έπραξε η δημοτική αρχή ήταν να φροντίσει το «φράξιμο» και την κάλυψη του σημείου που είχε υποσκαφθεί με ένα σαπισμένο σιδερένιο κρεβάτι, αντί να καλυφθεί με κανονικό συρματόπλεγμα και με έναν πιο ασφαλή τρόπο για τα ζώα που πλησιάζουν εκεί". Ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας χαρακτηρίζει ως "απαράδεκτη την ενέργεια αυτή καθώς", όπως τονίζει, "δεν είναι δυνατόν να κάλυψαν με ένα σκουριασμένο και σάπιο σιδερένιο κρεβάτι το συρματόπλεγμα και να μην αντιλήφθηκαν τα νεκρά σκυλάκια, αφήνοντας τα κουφάρια τους εκεί εκτεθειμένα τόσες ημέρες (όπως τουλάχιστον μου καταγγέλθηκε) με ότι συνεπάγεται αυτό. Μέχρι εκεί έφθανε η «ευαισθησία» και η «υπευθυνότητα» των διοικούντων;", αναρωτιέται ο κ. Θωμάς, γνωστοποιώντας ότι "στην απάντησή της η αρμόδια αντιδήμαρχος Καθαριότητας κα Κατσάρα, δήλωσε «άγνοια» γι’ αυτό το θέμα, επισημαίνοντας ότι θα το επιλύσει με το μέλος της τοπικής κοινότητας Φλαμουριάς και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό της Αγ. Φωτεινής. Ελπίζω να επιληφθούν άμεσα αρμοδίως τόσο η υπηρεσία όσο και η Διοίκηση.", καταλήγει ο δημοτικός σύμβουλος της "Κοινωνίας σε Κίνηση".
Κατά τα άλλα, στην ίδια ανάρτηση, ο Βαγγέλης Θωμάς κάνει λόγο για "προχειρότητα και επιπολαιότητα" που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή Έδεσσας στην διαχείριση επίσημων και σοβαρών έγγραφων ερωτημάτων που κατέθεσε ο ίδιος στην ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Δ.Ε.Υ.Α.Ε. εδώ και μήνες και τα οποία ακόμη δεν έχουν απαντηθεί.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.